Agitreenien ohella tokoilua. Ja tuntui että meni koko ajan huonompaan suuntaa. T yrittää kovasti, kumpikin vaan häsätään niin paljon ettei tule mitään.

Kaukkareissa ei alkuun tullut istumisesta mitään. Lyhyempi matka niin toimi ja sen jälkeen taas pidemmälläkin. Tehtiin siitä sitten toistoja ja kovasi palkkaa kun onnistui. Luoksetulossa tehtiin pelkkiä sivulle tuloja, teki hyvin.

Paikkamakuu tehtiin Maaritin ja Iitun kanssa, menin auton taakse piiloon. Ja mitä tapahtuu... No T nousee seisomaan. Ihan tyynesti, muina naisina. Voihan älymys, ei ole noussut paikkamakuusta ikuisuuksiin ja tietysti nyt kokeiden kynnyksellä nousee... No se seisoa tönötti paikallaan ja kävin sen palauttamassa, jonka jälkeen uudestaa piiloon. Nyt pysyi hyvin ja ongelmitta. Juteltiin että mistä olisi voinut johtua, T ei kuitenkaan edes pälyillyt minnekkään tai ollut levoton, kunhan vaan nousi. Ehkä lähellä olleet agitreenit oli liikaa ja muutenkin se agista tullut kuumuminen vaikutti.

Seuraaminen oli ihan täysi katastrofi. Edistystä, vinoa asentoa, kaikkea... Ja tyhmänä menin ärsyyntymään vaan enemmän ja jankkasin ja jankkasin, se ei varmasti auta asiaa, T kuitenkin yritti koko ajan vaikka se olikin häsäämistä... Otettiin sitten ihan lyhyt pätkä, josta onnistuminen ja iso palkka. Toivotaan etten ihan tappanut koira motivaatiota jankkaamalla.

Ei muuta kuin argh, tyhymä ohjaaja, pitäisi antaa nyt olla.