Peurungassa hiekkaparkkiksella, tosi kivan metsälenkin jälkeen. Jäi tosi hyvä fiilis treeneistä Tuikkusen kanssa, Vimpsin kanssa meni pikkaisen jankkaamiseksi, mutta oli joukossa paljon hyvääkin.

Viima siis aloitti. Otin heti superpalkat käyttöön kentän laidalle.

Kaukot: Ihan vaan kertauksena ja pienenä ketjutuksena seuraamispätkän jälkeen. Tosi hyvät olikin.

Nouto: Vauhtinoutoja suoraan namikupille vapauttaen. Hieno vauhti ja into kova. Kerran meinasi varastaa, mutta palasi itse takaisin ja pyytämällä luvan sai lähteä, hieno. Yhdessä vaiheessa tuli jäkitys, kun tyhmänä kaivoin namia taskusta kun Vimps oli menossa kapulalle ja tokihan se sen kuuli ja kääntyi ympäri katsomaan. Lähti uudestaan ehkä kolmannella käskyllä, mutta vauhti kärsi heti. Siitä vielä pari vauhtinoutoa ja heti oli parempi.

Luoksetulo: Tässäkin suoraan namikupille vapauttamista vauhdin ja vireen saamiseksi. Tosi hyvin tuli.

Seuraaminen: No, tämä meni sitten jäkitykseksi, kun aloin jankkaamaan. Olisi pitänyt lopettaa kun saatiin hyvä pätkä ja sittenhän ei tietenkään voinut lopettaa ennen kuin hyvä pätkä saatiin kaivettua esiin varmaan viidellätoista toistolla. Alkuun oli siis tosi hyvä, paikka, kontakti, kääntymiset. Sitten alkoi tulla käännösjäkkejä ja niitähän sitten jankattiin. Viima alkoi lopulta näyttämään siltä, että halusi vaan mennä autoon, eli ei kovinkaan hyvä. Motivaatiotreeni siis nyt alle, hirveästi palkkaa ja tukea...

Tuike:

Ruutu: Rakensin ruudun valmiiksi ja vein sinne namialustan. Hyvin bongasi ruudun, matkalla teki pienen nuuskutuskaarroksen, mutta meni hyvin ruutuun. Ja sitten kun tajusikin että ruudussa voikin olla namia, niin johan vauhti parani ja kaikki nuuskutus jäi. Eli näitä lisää, palkka ja lätkä ruutuun valmiiksi. Tehtiin vielä pelkällä lätkällä paikan hakua ja sekin sujui hienosti. Loppuun man-treeniä, taas nousi ekalla kerralla kun menin kohti. Uusinnoissa pysyi, eli tätäkin vaan paljon nyt treenin alle.

Kaukot: Siis ihan MAHTAVAA! Takapalkka käyttöön ja matkaa 10m, alkuun pelkkää istumista tai uppia, josta heti vapautus. Kerran taisi vaatia kaksoiskäskyn yhteen uppiin, mutta muuten täydelliset, eikä liikkumista. Näistä varmaan sellaiset viisi toistoa kummastakin. Loppuun sitten samasta matkasta litania i-m-s-m ja se oli todellakin super!! Siis liike jonka kanssa oli ihan varma, ettei ole mitään tsäänssejä ja T tekee ihan sairaan taitavasti ja vielä täydestä matkasta. Nyt pitää vaan häivyttää takapalkkaa ja saada liikkuri huitomaan, plus tietysti lisätä muutkin vaihdot. Ajattelin treeniksi sellaista että liikkuri laittaisi palkan taakse ja itse annan vaan vihjeen, nythän olen siis heittänyt palkan taakse ja T on varmasti nähnyt että se sinne menee. Mutta jee, tästä se lähtee!!

Seuraaminen: Koira hihnaan, hetsaus namipussiin, jota sai repiä ja saalistaa, sitten täyspitkä voittajan seuruu. Ja vire oli taas todella hyvä, pientä pomppimista ylivireestä, mutta aivan sama tässä vaiheessa. Kontakti oli niin hieno!! Paikka ei paha, pientä vinoutta perusasennoissa, eli ne nyt sitten sisätreeniin.