Tuike treenasi aamulla Aholaidassa Hannan treeneissä. Se oli pikkaisen nuutunut, aamulla oli maha vähän sekaisin ja vielä ennen treenejä piti käydä puskassa. Aina sillä on silti kova yritys, mutta ihan täysiä ei ehkä jaksanut vetää. Treenien lopussa Tuike sai myös kaamean punkkijärkytyksen, sen kaulasta löytyi punkki, joka pyöritettiin heti pois. Tuike haluaisi aina syödä nuo punkit, jota ei tietenkään olla annettu. Nyt punkki liiskattiin kuitenkin maahan ja neiti päätti käydä sitä maistamassa. Ja voi sitä järkytyksen määrää, Tuike hyppäsi varmaan metrin taaksepäin ja siltä alkoi valumaan kuolaa ja vaahtoa suusta, edes namit ei maistuneet. Taisi olla aika pahanmakuinen punkki, ehkä se ei seuraavalla kerralla enää halua niitä maistella. Nopsaan se siitäkin tointui ja namit alkoi taas maistua.

Paikkamakuu. Tehtiin sekä alkuun että loppuun, kummallakin kerralla eri koiran kanssa. Tuikella oli kummallakin kerralla kovasti vaikeuksia mennä ekalla käskyllä maahan, sitä pitää nyt katsoa. Eka paikkamakuu oli todella kaunis, Tuike makasi hienosti koko ajan, vaikka viereinen koira nousi monta kertaa ja Kit teki hyppynoutoja kentän laidalla. Tosi hyvä! Toisessa paikkamakuuss piti sitten pilata, T nousi kerran, Hanna palautti ja makasi sen jälkeen hyvin. Tehtiin siitä vielä uusinta ja silloin makasi taas ongelmitta.

Tunnari. Tuike teki töitä hienosti ja vaikka alkuun meinasi nostella toisia kapuloita, niin tajusi itse mitä teki ja vaihtoi samalla haistellen oikeaan. Loppua kohden tuo muidenkin kokeilu väheni ja neiti nuuski oikein pätevästi oikean kapulan. Matka on vielä lyhyt ja saa sitä ollakin.

Ruutu. Tehtiin lähetys kisamatkasta ilman näyttämistä. Kovasti häiritsi kentällä olleet muut jutut kuten esteet ja T lähti niitä kohti. Lähdin kävelemään kohti ruutua ja muutaman metrin jälkeen se bongasikin ruudun hienosti. Hyvin se stoppaa ja jää varmasti sinne. Tehtiin myös namileikkiä ruudusta seuraamiseen, eli nami lentää ja siitä otetaan liikkeeseen seuraamaan eri kulmista.

Hyppynouto. Oikein nättiä, pikkaisen passaa takaisin hypyssä, eli siihen lisävarmistusta ja palkkaa heti hypyn jälkeen, että saa varmuutta esine suussa hyppäämiseen. Menee kuitenkin todella hienosti laukalla sinne ja takaisin ja kapula nousee nätisti.