Killerillä keran Raisan ja Narun. Kuuma ilma ja paljon häiriötä, skeittaajien, agilitytreenien, tokotreenien ym. kera. Eli oikein mukava häiriötreeni.

Tuike

Paikkamakuu. Raisa leikki tuomaria, teki juoksuntarkastuksen ja jäi vahtimaan kun menin piiloon. Tosi hyvä, R sanoi että vähän oli jotkut ötökät häirinneet, mutta ei puhettakaan nousemisesta. Hienoa! Edes inhokki-skeittaajat ei haitanneet, eikä agikentän haukkuminen.

Seuraaminen. Lähtöjä, valmis-sanaa. Täyskäännöksiä oikealle. Oikein kivasti meni, nätti ilme ja into kova. Oikealle käännökset toimii yllättävän hyvin, vasemmalle paikka löystyy paljon helpommin.

Luoksetulon stoppeja nameja heittelemällä, oikein hyvä. Loppuasentoa erikseen, suurimmaksi osaksi hyvä paikka ja tuli siihen suoraan korjaamatta.

Kaukot. Kova into ja meinasi edetä alkuun eli takapuoli nousi ennen kuin istui ja maahanmenossa hypähti eteenpäin. Korjailtiin sitä ja teki oikein nättejä. Eikä puhettakaan että olisi tarvinnut kaksoiskäskyjä. Pitää muistaa oma ääni, ekaan istumiseen erityisesti mahdollisimman iloinen ja positiivinen käsky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima

Paikkamakuu kera Narun. Oikein hyvä, rauhallinen, silti valpas. Hieno. Perusasennossa en muistanut sivu-käskyä ja istu-käskyllä ei noussut. Omaa sekoilua, sivu toimii huomattavasti paremmin.

Seuruuta ihan pikkaisen, lyhyttä pätkää ja paljon käänöksiä. Ok. Viimaa kuumuus ja aurinko meinaa haitata enemmän, mutta sain kuitenkin hyvin palkatuksi hyvästä tekemisestä.