Tänään ajeltiin Viihdekeskukselle treenaamaan ja paikalle saatiinkin mukavasti porukkaa eli häiriötä oli jonkin verran. Osa treenasi tottista ja osa tokoa. Kentällä myös ammuskeltiin, eikä kumpikaan koirista ollut moksiskaan, eli kyllä se luonntestin laukausvarma pitää edelleen paikkaansa kummankin kohdalla.

Tuike treenasi ja Raisa liikkuroi:

Ruutu: Bongasi hienosti ja juoksi täysiä. Ei kuunnellut stoppia ja juoksi takareunan yli. Palasi siitä omatoimisesti ruutuun, mutta ei taaskaan heti kuunnellut stoppia ja kerkesi kävellä ihan etureunaan ennen kuin stoppasi. Lähetin siitä uudestaan ja hienosti haki keskemälle, josta hyvä stop ja man. Sivulle tulossa T luuli lähtömerkkiä merkkimerkiksi ja koitti reippaana tyttönä mennä kiertämään sen. Muuten hyvä.

Tunnari: Tässä ei ollut oikeastaan mitään, varma nuuskinta ja oman nosto. Ehkä hieman väljä luovutus, mutta ei paha T:lle.

Liikkeestä istuminen: Ok seuruu. Hieman irtosi istuessa ja meni vinoon, mutta oikein pätevä ja nopea.

Luoksetulo: Tämähän oli itse asiassa aika hyvä! Laukkasi koko matkan, vaikkei ihan täysiä tullutkaan, eli hieman ennakoi pysähtymisiä. Mutta kumpikin pysähdys aika lailla tasan merkillä ja ok sivulle tulo. Eli näin kokeessakin!

Metallinouto: Kapula jäi pystyyn, mutta T oli reipas ja tyrkkäsi sen itse kumoon heti. Laukkasi hienosti takaisin, luovutuksessa meinasi kapula vähän painaa ja pää lähti kallistumaan, mutta ei pudottanut.

Viima teki sitten, sitä meinasi alkuun ahdistaa, mutta kun sai olla mustasukkainen Narulle niin mieli parani ja teki oikein kivasti. Tiina myös vähän kuvasi Vimpsiä, innolla odotan millaisia kuvia sieltä tulee!

Seuraaminen: Tosi kiva ilme ja paikka. Tuo seuraaminen on kyllä niin kympin seuruuta, kyllä se vaan osaa jos haluaa.

Luoksetulo: Pari läpijuoksua suoraan palkkaan, hyvä vauhti ja into.

Treenien jälkeen lähdettiin käymään pienellä lenkillä Ninjan ja sheltti Taavin kanssa. Lenkki meni kivasti, kunnes ihan yhtäkkiä, ilman mitään näkyvää syytä, Tuike alkoi linkkaamaan vasenta takajalkaa. Se halusi heti syliin ja hieman valitti kun sitä nosti ja jalkaan koski. Kannoin sen sitten metsästä pois ja kentällä se vielä aristeli jalkaa ja olisi halunnut mennä vieraidenkin syliin. Kotona jalassa ei ollut taas yhtään mitään, ei edes pomputtanut sitä kun käveltiin autolta sisälle. Jalka on kuitenkin sama, mikä sillä aina välillä naksuu ja mitä se keväällä pompotteli. Tuo on kyllä niin jännä, pitää varmaan varuilta varata eläinlääkärille aikaa tarkasteluun. Siltähän vuosi sitten tutkittiin polvet juurikin tuon naksumisen takia, eikä niistä löytynyt mitään. Eläinlääkäri myös silloin sanoi että naksuminen ei merkkaa välttämättä yhtään mitään. Hierojallakin T on viimeksi käynyt tammikuussa, eikä silloinkaan mitään ollut. Mutta pitää nyt oikeasti käydä katsastuttamassa tuota jalkaa. Voi tietysti olla että tämä oli esim. rasituksesta johtuvaa, koirat olivat päivällä 1,5 tunnin juoksulenkillä ja siihen treenit vielä päälle. No, seuraillaan nyt tilannetta.