Viimeinen kerta toden sanoo ;). Nyt meni tosi kivasti, en tiedä johtuiko siitä että ollaan harjoiteltu rämäyttämistä kotona jonkin verran vai siitä että mukana oli T:n  mielestä aivan extra-hyvät namit (paistettua kanaa ja raakaa jauhelihaa), mutta neiti oli tosi reipas.

Aloitettiin keinun rämäyttelyllä. Keinu siis vähän irti ilmasta ja palkka kun painoi sen kunnolla alas. Alkuun oli vähän hakemista, mutta kun estin itse sen ettei T päässyt kiertämään keinun toiselle puolelle ja Päivikki oli palkan kanssa keinun toisella puolella niin että T:n oli pakko seistä kokonaan keinulla niin johan alkoikin sujumaan. Se teki tosi reippaasti ja rämäytti keinua alas ihan kunnolla, mistä tietysti iso palkka ja kehut. Näitä jatketaan edelleen minikeinulla, ja kun rämäyttää hyvin keinun päästä kahdella tassulla niin vaaditaan siirtymään aina vähän ylemmäs ja rämäyttämään neljällä tassulla, ihan kuin tulisi keinun alastulolle.

Toisena treeninä tehtiin vaan vauhdin saamista ylösmenoon, se yhdistettynä rämäyttämistreeniin ja heijaamistreeniin, niin pitäisi olla kaikki osaset treenattuna. Tarkoituksena siis saad T mahdollisimman nopeasti keinun päähän, keinu pidetään tässä liikkumattomana ylhäällä. Päässä vasta kehutaan ja palkataan, josta sitten nostetaan maahan, Ekalla kerralla tarvitsti enemmän houkuttelua namikupilla, sen jälkeen teki tosi reippaasti, eikä hidastellut yhtään. Oikeastaan olisi halunnut vaan tehdä lisää, eli oikein hyvä.

Ensi viikolla päästään taas oman seuran halliin treenaamaan, siellä itsenäisesti jatketaan keinukuuria näillä eväillä.