Tänään oli vähän omituinen päivä lähteä agiliitämään, meinasin jo jättää välistä mutta lähdettiin kuitenkin. T oli kyllä ihan innoissaan eli ei ainakaan viikonlopusta näy väsymystä. Oma ohjaaja oli poissa ja tuuraaja laittoi eteemme seuraavanlaisen pätkän:

1896969.jpg

Rata oli aika hauska vaikka sisälsi pari pahaa paikkaa. Alku lähti hienosti ja T haki pujottelunkin tosi hyvin vaikka periaatteessa putken jälkeen joutui viemään koiraa vähän taaksepäin. 6-hypyn jälkeen A oli aika houkuttelevasti edessä, ekalla kerralla sain Tuiken vietyä hyvin mutta tokalla kerralla löysäilin ja kävi kääntymässä A:lla. Seuraava pätkä oli aika ok 15-hypylle, siinä ekalla kerralla T teki tosi pitkän kaarroksen esteen jälkeen. Siihen kun sain oman liikkeen jouhevaksi niin meni hyvin. Yleisesti koko treenin tärkein pointti se oman liikkumisen tärkeys, T kyllä menee jos vaan minäkin muistan mennä enkä töksäyttele. Erityisesti noissa hyppyjen jälkeisissä käännöksissä on tärkeä säilyttää oma vauhti.

Loppuun tehtiin vielä lyhyt pätkä hieman muunnellen:
1896987.jpg

Tämä oli aika simppeli vauhtipätkä, kun vaan päästeli täysiä niin koirakin meni hienosti. A:n kontaktit meni kyllä tänään mukavasti, tässä treenissä valssasin A:n eteen niin siitä oli helppo katsoa että T teki kontaktin kunnolla.