Remmitreenit Aholaidassa, Viima tuli tekemään hommia Tuikkusen jälkeen. Alkuun tehtiin huviksemme liikkeestä maahanmeno ohjattuna, teki nätin seuraamisen ja hyvän maahanmenon. Hieman kuulemma itse ehkä hidastin kävelyä käskyn antaessani, pitää kiinnittää siihen huomiota.

Seuraamista tehtiin eri pätkissä, otettiin sitä myös henkilöryhmässä. Teki ihan kivasti suurimman osan, välillä meinasi kontakti hukkua, mutta kokosi suht ok. Henkilöryhmässä meni nätisti, ei kauheasti ihmiset kiinnostaneet. Otettiin välissä yksi liikkeestä seisominen ja sen jälkeen oli havattavissa jätätystä seuraamisessa, eli alkaa ennakoimaan. Tasapaino siihen siis pitäisi löytää. Yhdessä vaiheessa lähti haahuilemaan, en oikein tiedä mihin se reagoi, mutta meinasi kuitenkin mennä pk-A-estettä tehneen kultsun luo. Oliko se sitten vaan liian iso häiriö, koirakko oli aika lähellä ja meno aika vilkasta.

Luoksetulo oli hyvä. Tuli vauhdikkaasti ja suoraan eteen.

Kaukkareita tehtiin eka n. 3 metrin matkalta, sitten toisella kerralla vähän pidemmältä. Teki tosi hyviä siirtymisiä kummallakin, palkkasin istumiseen.

Loppuun Viima sai tehdä vähän A-estettä, se oli tietysti tosi kivaa. Päätettiin homma hyppyyn, hyppäsi innokkaasti, mutta meinasi vähän liikkua seisomisessa, siihen sitten huomiota. Teki suurimman osan treenistä tosi nätisti, oli kovasti intoa ja vähän haukuttikin.