Lähikentälle taas. Viima oli täpinöissään ja varmaan silläkin vähän juoksut nostaa vahtihaluja kun piti vähän pöhistä kentälle mentäessä kaukana ohi kulkeneille. No, se onneksi unohtui nopsaan ja Voli innolla tekemässä. Saatiin sitten oikein überhäiriö kun naapurin pystykorvat tulivat pyörimään kentän laidalle. Toinen niistä on Viiman ykkösidoli ikinä, ihana uros ja Viimalla on vielä parhaat tärppipäivät... Toinen taas narttu joka ei tykkä toisista nartuista. Jäivät sitten muutaman kymmenen metrin päähän katselemaan, uros ulvoi ja narttu haukkui. Kyllä Viima oli vähän ihmeissään, mutta älyttömän hienosti se kuitenkin keskittyi.

Alkuun tehtiin täyskäännöksiä vasemmalle. Koko ajan V paransi takapuolen käyttöään ja saatiin tosi hyviäkin käännöksiä. Se meinaa herkästi iskeä takapuolen maahan, joten kiinnitin huomiota siihen että liike jatkuisi. Seuraaminen hihnassa tehtiin ihan bh-kaavion mukaan. Alku meni väljästi, kunnes tajusin lukita vasemman käden, silloin V paransi huomattavasti paikkaa. Tokossa olen tottunut pitämään hihnaa oikeassa ja nyt kun sitä pitää vasemmassa niin se on selkeästi outoa kummallekin. Muuten sujui oikein kivasti.

Irti seuraamista otettiin myös pätkä, kaavion ensimmäinen suora. Tässä häiriö vaikutti jonkin verran ja jouduin huomauttamaan kun jätätti, sen jälkeen paransi huomattavasti, vaikka vähän törmäsin siihen täyskäännöksessä. Siitä tehtiin suoraan jättävät liikkeet ja luoksetulo. Istuminen ei onnistunut ekalla käskyllä, joten otettiin uudestaan alusta ja tarpeeksi selkeällä käskyllä istui hyvin. Maahanmeno oli loistava. Luoksetulon teki vauhdikkaasti ja tuli tiiviisti eteen ja hyvin sivulle. Tosi hyvä häiriöön nähden.