Illalla treenailtiin tunnaria kummankin koiruuden kanssa. Viima sai ensin etsiä yhtä kapulaa ruohikosta ja kun se löytyi hyvin, niin päätin riskillä laittaa sen väärien kapuloiden joukkoon. Ja Vimps oli hieno, oma nousi kolme kertaa väärien joukosta! Vääriä oli kolme ja jätin oman tarkoituksella alkuun etureunaan, mutta viimeisessä vähän jo keskemmälle ja hyvin nousi.  Viima tuntuu tästä tykkäävän kovasti, jopa niin paljon että tunnareilla tekisi mieli kauheasti leikkiä.

Tuike sai tehdä yhden koemaisen tunnarin isän avustuksella ja oma nousi varmasti. Vaikka tunnari on ollut Tuikkuselle helppo, niin nyt se on saanut niin paljon varmuutta että nostaa oman heti siihen törmätessään, eikä edes nuuski muita. Lisäksi T teki kaukoja, joissa vire oli ihan väärä, tuli vinkunaa ja kaikenmaailman ylimääräistä häsäystä. Loppuun saatiin ok siirrot, kun en antanut palkkaa häsäämisestä ja joutui oikeasti keskittymään.

Jalan tökkäisytreeni jatkuu myös ja T tarjoaa sitä aika hyvin jo itsekseen. Jospa siihen alkaisi liittämään vähän liikettä. Plus täytyy vielä miettiä että minkä kohdan haluan olevan kriteerinä kun tökkäisee: polven sivun suoraan kuonolla vai polven etuosan ja kuonon sivulla.