Tänään vedin oman mölliryhmän treenit ja sen jälkeen jäätiin tekemään samaa pätkää vielä itseksemme. Rata näytti apauttiarallaa tältä (piirros on aika huono, läppäri, missä piirrosohjelma on ei enää pelitä...):

 

Eli tuollainen suht simppeli rata. Vesalla ja Tuikkeella meni hienosti. Ekalla kerralla T tosin taisi mennnä 7-putken väärään päähän, mutta kun siihen otettiin mukaan vekki niin rata oli mainio. Puomin kontaktit meni hienosti, samoin pujottelu. Kokonaisuudessa meno oli tosi hienoa. Suurin ongelma on ollut parilla ehkä se, että Tuiken pitäisi antaa irrota ja tehdä enemmän itsenäisesti koska se kuitenkin osaa, eikä koittaa keritä ohjaamaan joka esteelle mukana. Nyt vauhti oli todella hyvää ja T sai tykittää esteille täysiä, takaaleikkaukset sujuikin hienosti ja pujotteluun haki omatoimisesti.

Viiman kanssa testattiin sitten. Ekalla kerralla saatiin ihan täydellinen puhdas rata ja Vimpsillä oli vielä tosi hyvä vauhti ja fiilis. Aika makeeta, jos tämä meno jatkuu niin oikeasti voisin vakavasti harkita sen kisoihin ilmoittamista (hälytyskellot kalkattaa heti ). Alkusuoran tykitti niin täysiä ja sain ihan tosissaan pinkoa, mikä on toisaalta turhaa, koska Vimps teki nätit stopit alastulolle. Ekalle putkelle valssasin ja tokalle takaaleikkasin, kumpikin toimi hyvin. Ja pujotteluun meni hienosti ja teki hyvällä rytmillä ja vauhdilla. Hyvin kesti toistoja ja saatiin tehtyä hyviä ratoja ja into oli makea. Kertakaikkisen hieno tyttö.