Viherlandialla kera Annan ja collieiden. Käytiin ensin lenkillä kuuraisilla pelloilla ja siitä oli hyvä lähteä liitelemään.

Aloitettiin eka lyhyellä pätkällä:

Tarkoituksena oli tässä treenata vekkaamista niin, että koira saataisiin irtoamaan haluttuun päähän putkea. Viima teki varmasti ja hyvin, se ei irtoa putkeen niin hyvin kuin Tuike, mutta lukee ohjausta erinomaisesti ja meni joka kerta juuri sinne minne pitikin. Putkesta saatiin myös hyvät vauhdit lopuille hypyille. Tuike taas on tunnettu putkihulluudestaan ja se näkyi myös tässä. Kuitenkin sekin ohjautui hyvin ja taisi lähes joka kerta mennä oikeaan päähän ja irtosi todella makeasti. Se oli niin innoissaan, että suoritti radan kerran ilman minkäänlaista ohjausta tai edes lähtökäskyä, eli kaikki 5 estettä ihan täydellisesti ja nama loistaen. Tästä innostuneena testasin miten hyvin T irtoaa, jos en oikeasti mene edes 1-hypyn taakse vaan lähetän se tekemään kaiken yksin. Ja hienostihan se pelasi, uskomaton pikkukoira. Putken sisäänmenopäätäkin pystyi vaihtamaan, kunhan vaan käänsin tarpeeksi vahvasti vartalolla.

Puomia tehtiin Tuiken kanssa kontaktikurssin ohjeiden mukaan hihnassa. Sillä on jo selkeä ideä että kontaktilla pitää pysähtyä ja teki tosi reippaasti. Omiin vartaloapuihin pitää vaan kiinnittää huomiota, samoin siihen että T pysähtyisi kontaktille automaattisesti, eikä silloin kun sanon ota. Lisäksi T treenasi pujottelua, meni tosi hyvin ja vauhdikkaasti. Kylläpä pieni taas tykkäsi kun pääsi juoksemaan, eikä hyppyongelmista ollut tietoakaan!

Viima teki myös vähän pidempää pätkää:

Ja vitsit että se tekikin hyvin! Tälläisellä suorituksella pitäisi oikeasti harkita sen kanssa kisaamista. Puomin kontaktit oli loistavia ja hyppysuorille sai kunnon vauhdin. Hieno plikka, kyllä se osaa kun vaan haluaa. Ja lentävä palkka toimii. Lisäksi Viima teki myös pujoa, johon saatiin aika hyvä vauhti namipussin avulla. A:lla oli hienot kontaktit ja parilla hypyllä tehtiin takaakiertoja, jotka pelasi hyvin. Loppuun Vimps teki parit liikkeestä seisomiset, eikä ollut puhettakaan maahanmenosta. Päinvastoin, seisominen oli kuulemma kuin paraskin näyttelyseisonta .