Treenit siirtyivät talveksi taas sisätiloihin, Viherlandian kasvihuoneelle. Eilen aloiteltiin tälläisellä radanpätkällä:
1935074.jpg

Suhteellisen pieneen tilaan mahtuva pätkä, jossa oli monta vaikeaa kohtaa. Eka kerta meni itse asiassa teknisesti parhaiten, selvittiin ilman virheitä ja T irtosi hienosti esim. 7-putkeen vaikka matka oli pitkä. 8-hypylle vienti oli vaikein ja siinä tulikin seuraavilla kerroilla säätämistä. Piti olla sen verran vastassa että koiralle jäi tilaa, mutta samalla niin ettei työntänyt koiraa 1-hypylle. Myös 4-hypylle viennissä piti itse pistää enemmän peliin, olla ikäänkuin jo menossa kun koira tulee putkesta, rintamasuunta jo hypylle ja jalat liikkeessä. Silloin T:kin ampaiseen paremmin. Mutta kokonaisuudessa rata meni kivasti, ei se nyt niin vaikea ollutkaan mitä ajateltiin.

Toka rata näytti tältä:
1935083.jpg

Tässä olikin ihanat kiihdytyssuorat heti alkuun, hyppy-hyppy-putkeen ja heti perään hyppy-hyppy-putkeen. Siitä saatiinkin tosi hyvä fiilis ja vauhti ja T meni ärjyen eteenpäin, aivan upeaa. 8-hypyltä 9-hypylle vienti tehtiin sylikäännöksellä ja ekalla kerralla jätin sen vähän kesken ja T kerkesi pyörähtää 9-hypyn toisella puolella kun en jatkanut ohjausta kohti putkea. Uusinnassa tämäkin sujui hyvin ja kun ohjasin niin T luki putken älyttömän hyvin. Mutta tässä oli menoa ja meininkiä.

Itsenäisesti tehtiin keinu-rengas-A suoraa. Otettiin ensin A:ta namialustan kanssa, T:lle pitäisi nyt saada varmuus kaikkiin alastuloihin ja veikkaan että aika nopeasti se alkaa tulemaan alas asti kunhan vaan jaksaa laittaa namin aina paikalleen. Keinukin sujui tänään aika hyvin, hidastelu oli erittäin vähäistä ja tuli reippaasti. Rengas ja A olivat hyvänä vetäjänä. Tehtiin myös pujottelua, se sujui ok.

Tuike kerkesi myös treenien välissä kinastella ryhmässämme treenaavan borderinartun kanssa. Se oli puhdas vahinko että neidot sattuivat juuri törmäämään kun toinen oli menossa sisään ja toinen ulos. Mutta onneksi kumpikin taitaa olla sen verran kovakalloisia että mitään vaikutusta ei kyllä näkynyt (toinen on virallisestikin terrieri ja Tuike vähintäänkin ärrieri  :D ).