Viikonloppu sujahti tehokkaasti agin koulutusohjaajakurssilla. Teoriaa ja käytännön harjoituksia, oikein kivaa! Illalla lähdettiin vielä koko porukka treenaamaan. Vesa ja Viima treenasivat yhdessä nyt kolmatta kertaa ja oikein kivasti meni, kumpikin oppii lukemaan toisiaan koko ajan paremmin ja Vesa oppii ohjausta. Tuike treenasi myös.

Rakennettiin yksi pidempi radanpätkä, tarkoituksena oli treenata vähän valssia ja sivuttaissuuntaan irtoamista:

1244400907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Valssi siis 2- ja 3-hypyn väliin. Se oli myös vaikein kohta, koska Viima loikkii niin pitkillä hypyillä ja jos ohjaus on yhtään myöhässä niin kaarroksesta tulee iso, ja samalla vauhti hidastuu herkästi. Putkeen irtosi ok ja lopun hypyt sujui tosi hienosti. Loppupalkkaukseen piti myös kiinnittää huomiota, liikkeen pitää jatkua edelleen, eikä töksäyttää namia nenän eteen heti viimeisen hypyn jälkeen. Mutta kokonaisuutena meni kivasti ja Viima teki koko ajan hommia, eiköhän se vauhtikin ala paremmin säilymään kun kumpikin vielä oppii lisää. Tältä se näytti:

http://s42.photobucket.com/albums/e345/riikka_na/videot/?action=view¤t=Viimantreeni.flv

Toisessä pätkässä tarkoituksena treenata hyppysuoraa, jossa oli joko alussa tai lopussa käännös. Jos käännös oli alussa niin tekivät kutsyhyppyä, jos taas lopussa niin työntämistä. Kutsuhyppy oli ihan sairaan hieno, kun Vesa käänsi kyljen kohti koiraa ja siitä pyöräyttämällä seuraavalla hypylle. Hyppysuoralle istosi hyvin, työnnössä meinasi olla ehtimisen kanssa ongelmia ja vauhti meinasi hidastua. Harmitti kun sekoilin videokameran kanssa ja en saanut näitä nauhalle.

1244401118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi V:t tekivät ohajusharjoituksia yhdellä aidalla, siiveikkeiden kiertoa kummaltakin puolelta, sekä kahden hypyn takaakiertoa. Siivekkeen kierrossa oli alkuun vähän hahmotusongelmaa, mutta sekin alkoi sujumaan. Kahden hypyn takaakierto sen sijaan oli todella hyvä, ainoastaan kerran tuli välistä, muuten tuli nätti kiertoa pienellä kaarella ja mukavalla vauhdilla. Loppuun Viima teki vielä keinua, josta kissanruokapalkka. Ei ongelmia ja olisi halunnut tehdä vaan lisää. Hieno parivaljakko Hymy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike teki samaa treeniä kuin Viima ekaksi. Hieman sitä häiritsi Viiman jäljiltä tippunut kissanruoka ja sai välillä sanoa todella tiukasti että nenä nousi maasta. Radalla ei onneksi haitannut pätkään ja paineli oikein mukavasti. Putkeen irtosi hyvin ja pystyin liikkumaan pitkälle ottamaan vastaa. Lisäksi tehtiin yhdellä hypyllä kahdeksikkoa, siinäkin vauhti parani mitä enemmän tehtiin. Tuiken treenistä pientä makua:

http://s42.photobucket.com/albums/e345/riikka_na/videot/?action=view&current=Tuiketreenaa.flv

Loppuun T teki vielä keinun rämäyttelyä, intoa riitti!