Kolme starttia, kaikilla tuomarina Asko Jokinen. Kyytiin lähtivät myös Eija ja cavspa Demi sekä Nanna ja x-rotu Iivo, kiitos matkaseurasta heille.

Eka rata oli suhteellisen haastava ja sisälsi meille pahan keinun. T lähti hienosti liikkeelle, omasta mokasta johtuen hyppäsi muurin väärään suuntaan ja siitä HYL jo ennen keinua. Loppuradalla ei vauhtia puuttunut, se oikeasti ärräsi jossain käännöksessä kun oli niin vauhdissa :D.

Tokalla radalla keinu oli kolmas este, T ohitti ja meni selkeästi moodille en-muuten-varmaan-tule, joten jätettiin se siihen. Loppuradalla homma karkasi enemmän tai vähemmän hanskasta, hauskaa kyllä oli, ainakin koiralla.

Kolmas rata näytti suunnilleen tältä (ihanneaika 49s.):
1828007.jpg

Ihan meidän rata, ilman keinua. Tässä vaiheessa ohjaaja oli jo ihan poikki ja aikataulusta oltiin myöhässä melkein tunnin verran eli aika rankka päivä oli jo takana. No, pikkujapsissa ei kyllä väsymys näkynyt ainakaan vauhdissa, ehkä sen sijaan hieman ohjaajan kuuntelemisessa... Alku lähti hienosti, A:lta T tuli alas ihan älytöntä kyytiä. Tulin itse A:n oikeaa puolta ja ajattelin pyöräyttää koiran A:n alastulolta oikealle puolelleni. Tuike oli kuitenkin jostain syystä pongannut muurin, joka oli tosi kaukana ja teki ison kaarroksen sen suuntaan ennen kuin sain sen mukaani, siitä ei kuitenkaan vielä virhettä ja aikaakaan ei kulunut juurikaan kun vauhtia piisasi. Puomille mentiin ihan täysiä ja siihenhän se sitten pissi. Tuike oli selkeästi jo keskellä puomia pongannut edessä olevan putken ja paineli sellaista kyytiä kohti ihanaa estettä että ohjaajan huudoilla ja käsimerkeillä ei ollut mitään merkitystä. Puomin kontaktit paukkuivat todella tyylikkäästi, pikkujapsi ponnisti suunnilleen puolesta välistä alastuloa ja suoraan putkeen.

Kun selvittiin putkiansasta mentiin rata vielä loppuun. Pujottelulla tuli yksi virhe, sen sijaan T kuunteli hienosti ja vältettiin seuraava houkutteleva putken pää ja irtosi hienosti oikeaan päähän. Loppuradalla mentiin vaan ihan täysiä. Aika helppo rata, koira vaan oli niin geimeissä että unohti ohjaajan :D.

Voi kyllä siis taas sanoa että vauhtia riitti, mutta niin myös vaarallisia tilanteita :D.