Tänä viikonloppuna ei paljoa tuloksilla juhlittu... Kotikisoissa kaksi starttia, kummaltakin hylkäys. Vähän tuli mieleen että miksi tätä koiraharrastusta edes tekee kun tuloksia ei vaan tule, vaikka kuinka treenaa, mutta sellaista se välillä on. Ja täytyy myöntää että ohjaajassa se vika useimmiten on. Meno oli ihan mukavaa, mutta se ei aina auta kun kiva olisi saada myös se tulos...

Eka rata oli Johanna Nybergin rata. Keinulta kielto, täysin oma moka, ohjasin huonosti ja olin itse edessä. Kun pääsi keinulle niin teki ok. Hylkäys tuli kun pujottelun sisäänmeno oli suht vaikea ja siinä onnistuttiin saamaan kaksi kieltoa, eli kolmesta kiellosta hyl. Muuten meno oli mukavaa.

Tokan radan tuomaroi Sisko Pulkkinen, rata oli ihan hauska, puomia ei ollenkaan ja A mentiin kaksi kertaa. Keinulla oli nyt vähän enemmän hidastelua, mutta ei liian pahasti ja tuli kuitenkin. Muuten vauhtia riittikin ja sitten kohdassa, minkä tiesin olevan paha, Tuike meni väärään päähän putkea. Olisi pitänyt varmistella enemmän, mutta siinä vaiheessa ei huutaminen auta mitään kun koira on jo putken lukinnut.

Ensi viikonloppuna taas kotikisoissa kaksi starttia tiedossa, eikun sitä odotellessa.