Viimalla oli eilen Hannan koulutus, mutta koska satoi aivan järjettömästi lunta (ja vettä ja loppujen lopuksi rakeita) niin katsottiin parhaimmaksi perua, kentällä tehtiin keskenämme luoksetuloa lelulla, tosi kivaa ja innokasta tekemistä oli. Samoin seuruu ok, tosin herkästi hakee katsetta naamaan ja samalla paikka irtoaa helposti. Kotona otettiin kuuri kapulan luovutuksia, niissä oli tosi hyvä fiilis ja paikka lähellä! Samoin Viima opetteli kosketusalustan alkeita, hieman oli mutkia matkassa, mutta katsellaan.

Illalla oli sitten Laukaan BH-kurssin aloitus. Viima jäi vielä kotiin, koska juoksuista oli juuri se 3 viikkoa ja Tuike lähti tuuraamaan. Eli pikkukoira beehoilemassa oli illan teemaSilmänisku.

Aloitettiin bh-ilmottautumisella. Pareittain mentiin ja siitä kättelemään, oikein hyvin meni, Tuike istua napotti hienosti koko kättelyn ajan.

Paikkamakuu tehtiin rivissä, mutta menin seisomaan selkä koiraan. Aikaa pari minuuttia. Ei ongelmaa.

Luoksetulo hallin läpi. Otin istumasta, ihan vaan sen takia että en usko että maasta luoksetulon kanssa on mitään ongelmaa ja en nyt varmuudeksi halunnut sotkea maahanmenoa ja luoksetuloa. Hyvä vauhti, pikkaisen väljä perusasento (jossa tietysti tulee suoraan sivulle, mistä bh:ssa lähtisi ainakin jotain pisteitä).

Liikkeestä istumista treenattiin myös, otin mukaan taka-askeleen istumiseen, aika hyvin toimi. Välillä meni pikkaisen hitaammin eli pitää kiinnittää huomiota siihen että palkkaa niistä nopeammista.

Täyskäännökset vasemmalle seuraamisessa oli periaatteessa uusi juttu, tokossa käännytään aina oikealle. Mutta eipä siinä mitään, itse asiassa paikka pysyi aika erinomaisesti.

Loppuun henkilöryhmässä seuraamista, tosin henkilöryhmässä oli myös koirat mukana. Hyvin piti kontaktin, mutta paikka irtoili liikaa mistä en tykännyt. Jotenkin nuo kaarrokset on vaikeita, niissä liikkuu sivusuunnassa, tokon kulmat on paljon helpompia paikan takia, T osaa vissiin niissä paremmin ennustaa kulkusuuntaa.