Lenkin ohessa ja aika kuumassa ilmassa tehtiin jälki pellolle. Ensin n. 100 askelta ja ensimmäinen keppi, 50 askelta, kulma vasemmalle, 50 askelta ja toinen keppi, n. 30 askelta ja kulma vasemmalle ja loppuun 100 askelta ja päässä viimeinen keppi. Nyt oli keppien alla muovipussissa herkkua.

Vimps oli vähän väsähtänyt, mutta jäljesti silti niin, että kaikki kepit löytyivät ongelmitta. Kulmassa meni vähän ohi, mutta nosti nopeasti uudelleen. Keskimmäisellä kepillä oli ilmaisu tahmeaa, koska katseli pellon toisessa reunassa seisonutta Veskua. Pienen odottelun jälkeen suostui taas ilmaisemaan. Viimeisellä ei ollut mitään ongelmaa ilmaisussa. Eli ihan pätevä jälki kuumuudesta huolimatta.

Tuike on ollut ihan hirmuisen reipas. Paraneminen ollut todella hyvää ja se on aivan oma itsensä kaikkine höpötyksineen. Kovasti se haluaisi mennä ja touhottaa, mutta kovasti koitetaan pahimman spurtit vielä karsia. Lenkillä menee kuin ei mitään. Lauantaina käytiin mustikassa ja Tuike söi mahansa täyteen sinisiä marjoja onnessa mättäillä hyppien. Viimakin on oppinut, mutta ihan niin tehokas se ei ole kuin Tuike. Eilen käytiin koko porukka uimassa ja Tuikekin lärkki rantavedessä ihan onnessaan. Ihanaa että se voi jo niin hyvin ja on niin pätevä. Pikkutokojuttuja ollaan senkin kanssa tehty ja into on aivan valtaisa. On se vaan taisteluprinsessa.