Oma ohjaaja oli poissa joten tuurjaana toimi Virtasen Tanja. Tänään oli vuorossa hyppytreeniä.

Aloitettiin lämmittelykierroksella, joka tehtiin kumpaankin suuntaan:

16.3.08tuike1.JPG

Ekalla kerralla en vienyt Tuikea putkeen kovin pitkälle, enkä myöskään ottanut sitä vastaan vaan menin jo kauemmaksi odottelemaan. Se hieman hidasti putkesta ulos tuloa ja siihen sainkin käskyn saattaa koiraa enemmän. Tokalla kerralla kun vein koiran kunnolla putkeen niin loppusuora sujui ihan eri mallilla, T paineli ihan täysiä ja jäin kyllä itse ihan reilusti jälkeen. Tosi hyvin siis irtosi ja vauhtia riitti.

Toisessa treenissä harjoiteltiin takaaleikkauksia, niitä tuli sekä 2- että 3-hypylle:

16.3.08tuike2.JPG

T yllätti heti ekalla kierroksella ja irtosi aivan upeasti. Se oli lukinnut 2-hypyn ihan suoraan ja paineli ihan täysiä, jonka takia itse hieman myöhästyin 3-hypyn ohjauksessa ja T teki aika ison kaaren. Tehtiin tätä niin että palkkasin koiran aina 2-hypyn jälkeen, josta jatkettiin. Tuike oli ihan yllättänyt tuollaisesta palkan paikasta, selkeästi ollaan tehty liikaa rataa ja unohdettu että keskenkin voi palkata. Mutta tosi upeasti ja vauhdikkaasti Tuike teki, takaaleikkauksissa ei ollut mitään ongelmaa.

Yksittäisenä pujottelua. Ja meni ihan mahtavasti, tehtiin n. 3 toistoa kummaltakin puolelta ohjattuna ja tuli yksi ainoa virhe. Haki aloituksen ihan mahtavasti ja vasen puoli toimi lähes yhtä hyvin kuin oikea. Jee, upeaa työskentelyä Tuikkuselta ja ehkä olen saanut itsenikin paremmin kuosiin vasemmalta ohjauksessa.