Viiman kanssa lähdettiin tänään lappalaiskoirien möllitokoon Laajavuoreen. Ei tuntunut luonnetesti painavan, sillä Viima tokotti hienosti alokasluokassa 178 pistettä, eli reippaan ykkösen. Alokasluokassa oli kahdeksan osallistujaa Viimalle tuli virallinen luokkavoittokin kaupan päälle Kuvattiin homma videolle ja sieltä kyllä näkyy hyvin virheet, lähinnä siis ohjaajan sellaiset. Hienosti neiti kuitenkin teki, rankasta viikonlopusta huolimatta! Ja lisäksi hyvää treeniä ennen seuraavaa koetta, samalla lailla kun menee niin hyvä juttu.

Tälläinen arvostelu saatiin ja selitykset perässä:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 10 Tarvitsi kaksoiskäskyn istumiseen, mutta se meni tuomarilta vissiin ohi.

Hihnassa seuraaminen 8 Eka perusasento jäi välistä ja lisäksi tallaan Viimaa varpaille niin, että kiljahtaa. Suurimmaksi osaksi kuitenkin hyvää.

Seuraaminen irti 8 Näkyi, että jännitti varpaille tallaamista. Eka perusasento taas välistä ja sitä ennen jätätti, loppua kohden parantaa.

Liikkeestä maahanmeno 8 Hieman oli hidas, märkä maa häiritsi. Jotenkin myös itse käännyin ihan liikaa katsomaan, koska luulin ettei mene. Perusasentoon kaksi käskyä, plus videolta näkyy hyvin oma nykiminen.

Luoksetulo 9 Vino perusasento, eikä tullut kyllä ihan täysiä loppuun. Eteentylo kuitenkin hyvä.

Liikkeestä seisominen 9 Seuraaminen ei ihan paras, muutama pikkuaskel käskyn jälkeen.

Estehyppy 10 Menin itse vinoon koiraan nähden ja siitä tuli hieman vino suoritus.

Kokonaisvaikutus 9

Ja sitten miltä se näytti: