Viima ei ollut ihan parhaassa kuosissa. Paikalla oli Viiman mielestä vähän jänniä koiria, eli niitä inhoja sakumaanikkoja (huonoja kokemuksia, joita en itse osannut hoitaa niin kuin pitäisi) ja sen lisäksi kentällä tuli yksi isompi rähäkkä mikä selkeästi teki Viimaa epävarmemmaksi, vaikka olikin autossa kentän laidalla Tuiken kanssa silloin. Päätin sen kuitenkin ottaa kun kentällä oli taas rauhallista ja saatinhan me sitten taas tehtyäkin. Neiti hienohelmaa inhotti myös märkä kenttä ja istuminen tuotti kovasti päänvaivaa, perusasentoa väännettiin ja väännettiin ja juuri ja juuri pystyi sen pyllyn sinne maahan laittamaan. Saatiin kuitenkin jotain tehtyä ja saman treenin pujottelun treenaaminen meni ihan mahtavasti.

Seuraaminen oli lähinnä ok. Kontakti katoili jonkin verran, välillä tuli kyllä hyvääkin pätkää. Perusasennoissa ongelmaa märän kentän takia.

Ruutua tehtiin vierailla merkeillä. Ekalla kerralla laitoin namit maahan niin oli vähän hukassa, alustan kanssa meni suoraan ja hyvin. Välillä jätin namit pois ja meni hienosti keskelle ruutua.

Hyppy meni kivasti, hyvä hyppy ja hyvä seisominen.

Loppuun meinattiin ottaa paikkamakuuta, mutta tehtiin sitten lähinnä lyhyt istuminen, josta muutama maahanmeno ja istumaan nousu.