Jäähallin parkkiksella, seurana pari muuta koirakkoa.Tänään otin naksun mukaan ja käytin sitä lähes joka liikkeessaä. Aloitettiin ruudulla. Alkuun oli hakusessa, mutta sitten alkoi sujumaan ja löysi ruudun hyvin. Tehtiin välillä muuta ja testasin uudestaan ja taas löytyi hyvin. Sitten vaihdoinkin treenien lopuksi puolta josta lähetin ja pikkukoira olikin taas ihan ihmeissään että mistä oli kyse. Eli yksi puoli iskostui mieleen mutta toiselta puolelta ei toiminut. Siihenkin tarvittiin yksi naksautus oikeasta suorituksesta niin joha nlakoi sujumaan. Mutta ei se taida vielä ihan selvä homma olla.

Seuraamisessa naksuttelin lähtöjä ja sujuivat oikein kivasti, hyvällä kontaktilla ja paikalla. Tehtiin vähän pidempääkin pätkään ja sekin oli ok.

Jättävät toimi hyvin.

Kaukkarit sujui tänään oikein hienosti nekin, tehtiin n.10 metristä. Ei tarvinnut yhtään kaksoiskäskyä ja teki tosi tärpästi.

Nouto oli innokas, mutta palautusasento mitä sattuu. Sitä naksuttelinn sitten erikseen niin että annoin kapulan suuhun ja siitä sivulle.

Luoksetulossa meinasi alkuun ennakoida pysähdystä, mutta kun en palkannut niin alkoi kuuntelemaan paremmin ja pysähtyi vasta kun annoin merkin. Pysähdykset olivat ihan ok.

Loppuun paikkamakuu rivissä. Tein ihan lyhyen ja käväisin auton takana piilossa. Hyvin pysyi, valppaana ja rauhassa.