Lenkin ohessa Hipposhallin kentällä. Oli jo aika pimeää, mutta eihän se meitä haittaa, kauheasti ei kuitenkaan viitsinyt nameja viskoa, kun niiden etsimiseen olisi mennyt aikaa.

Viiman kanssa tehtiin kolme luoksetuloa täydestä kisamatkasta. Kerran ennakoi ihan pikkaisen mun henkäystä, mutta muilla kerroilla malttoi odottaa. Tuli ihan täysiä ja hyvä eteentulo, josta namipiilosta palkka. Nyt olisi vaan muistettava joskus treenata myös perusasentoa, ettei koira kokeessa vaan hypi vasten palkan toivossa... Seuraamisessa taas käännöksiä, erityisesti vasemmalle imuttamalla. Oikein bueno. Loppuun kaukoja, tosi nätit.

Tuike teki myös ekana luoksetuloa. Ensin ihan läpijuoksu ja palkka sivulta, oli nätti. Sitten koira maahan ja palkka seisomisesta. Ihan muutaman askeleen otti, mutta ei paha. Lopuksi vielä seisomisesta kutsu ja palkka maahanmenosta, tämä oli aika kiva. Seuraamisessa siirtymiä sivuille ja paikallaan. Hieno kontaktki ja paikka pysyi ok. Loppuun vielä perusasentoja lyhyestä matkasta ja takapään käyttöä.