Lähdettiin koko porukka treenaamaan, Tuike aloitti. Seurana lpk-Hedda ja bc-Kiila.

Alkuun pikkupätkiä seuraamista, pidemmällä pätkällä tulee väljyyttä sivusuunnassa, palkkasin lyhyistä pätkistä kun paikka säilyi vielä siedettävänä. Intoa oli kyllä kovasti ja kontakti kyllä säilyy, mutta se seilaaminen alkaa.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, ei ongelmaa.

Luoksetuloa tehtiin ensin läpijuoksuna, joka meni kivasti, sitten pysäytyksen kanssa. Ei ennakoinut pysäytystä vaikka tehtiin useampia kertoja, otti kyllä muutamia askeleita eli ei ihan seinään pysähtynyt, mutta aika kivasti kuitenkin.

Noudosta T oli ihan innoissan, lähti täysiä kapulalle ja toi hienosti laukalla. Ekalla kerralla teki ihme kaarroksen vasemmalle tuodessa, uusinnassa tuli suorempaan. Sivulle tuloa saa vähän asetella.

Ruutua tehtiin eka namialustan kanssa, täysiä sinne juoksua ja sitten täysiä takaisin. Ekalla kerralla jäi vähän nuuskimaan ruutumerkkejä ennen kuin tuli, mutta sen jälkeen tuli hyvin. Jätin välillä namit pois ja kokeilin miten menee, hienosti juoksi keskelle ruutua, josta kehut ja takaisin. Viimeiseen kertaan liitin myös seisomisen, ei pysähtynyt ihan keskelle mutta ruudun sisälle kuitenkin ja kävin palkkaamaassa siitä.

Liikkeestä seisominen oli vähän hukassa, meinasi tulla maahanmenoja koko ajan. Tehtiin sitä ihan peruutellen , sekä otettiin seisomistreeniä niin että kiersin koiraa ja heti jos tassukin liikahti niin huomatus ja vierelle palkkaamaan vasta kun pysyi ihan paikallaan.

Tuike teki innoisssaan ja iloisesti, toiset koirat oli ihan ilmaa. Viiman vuorolla T jouti kentän laidelle odottelemaan, kun ei ollut autoa mihin olisi laittanut ja silloin piti vähän kommentoida välillä, mutta yllättävän nätisti se jaksoi odotella. Mukava treeni.