Tässä vielä muutama kuva kennelleiriltä. Kaikki kuvat on ottanut T. Mäntysalo.

Rieha vetää lelun kanssa intensiivisesti

Sitten sisarusten poseerausta. Eka ihmisten kanssa. Vasemmalta mie ja Rieha, Katja ja Huumaa, Camilla ja Sinus, Karoliina ja Into sekä Virpi ja Leila.

Sitten vielä hieno paikkamakuuposeeraus, jossa järjestys on: Sinus, Rieha, Into, Huumaa ja Leila

Tänään palailtiin jussin vietosta treenijuttuihin, eli eikuin Killerille treenaamaan ja seuraksi saatiin Anne ja Roki sekä Satu ja Naava.

Rieha teki setissään seuraavaa:

Luoksetulo: Tämä oli tänään niin super, niin super! Eka pari kertaa namikääröllä lyhyeen matkaan eteen tuloja, sitten pidemmästä matkasta sama ja namin sijasta kääröön lelu. Ja meni ihan sikä hyvin! Lisäksi treenittiin edestä sivulle tuloa ja mukavasti se pyörittää takapuolta.

Ohjattu: Oli vissiin vähän liian lämmin kun R oli vähän plääh-meiningillä, vaikka yleensä kapulat saa bileet aikaan milloinka vaan. Otettiin ainoastaan yksi oikea, koska oli niin löysän oloinen. Lisäksi koitti hirmuisesti ennakoida noudon suuntaa kääntämällä jo valmiiksi. Tuohon kiinnitettään huomiota, varsinkin sitten joskus kun opetan sille merkin...

Seuraaminen: Tässäkin vähän löysää menoa, kontakti tippuili ja paikka irtoili jonkin verran. Eli ei ihan parasta Riehaa, mutta saatiin sitten tosi hyvääkin pätkää.

Tuike vuorostaan seuraavaa:

Ruutu: Lätkä ruutuun ja lähetyksiä, itse ensin puolessa välissä ja pikkuhiljaa siirryin koiran viereen lähettämään. Ruudun bongaus oli oikein hyvää ja meni kivasti maahan. Muutaman kerran koitti nousta liian aikaisin palkan toivossa, mutta nopsaan jäi hyvin makaamaan. Otettiin sitten lätkä pois. Tämä aiheutti taas sen, että maahan-käsky ei pelannut alkuun ollenkaan, kierteli vaan ruudussa paikkaa hakien. Hassu eliö. Otin sen aina pois ja uusi yritys ja alkoi paranemaan.

Kaukot: Istuminen oli taas hankalaa, joten tehtiin oikeastaan vaan sitä. Tarjoili alkuun pelkkää seisomista, mutta löytyi sieltä se istuminenkin. Matkaa pystyin hyvin pidentämään, eikä lähtenyt kiertymään takapalkkaa  kohti.

Metalli: Oikein hyvää menoa sekä vauhdissa että luovutuksissa!

Seuraaminen: Tehtiin vaan lyhyttä pätkää ja tökkimisen muistuttelua, hiema on alkanut lipsumaan siitä. Mutta ilme ihana ja tökkiminenkin onnistui!

Liikkeestä istuminen: Yksi koemainen, jossa ei valittamista.

Treenien jälkeen ajeltiin porukalla järven rantaan, jossa viisi koiraa veti onnesta soikeana. Vimps meinasi alkuun möristä Naavalle, mutta nopeasti se unohti sen ja keskittyi omiin touhuihinsa. Rieha viihdytti taas kaikkia. Järvestä sitä ei meinannut saada pois ollenkaan ja haki kaikkien muidenkin kepit. Naavan ja Rokin kanssa ne sai hurjat juoksut aikaiseksi, Rieha meni ekana ja Roki kiljuen perässä ja Naava vähän hömeltyneenä kolmantena. Kahdestaan kun pääsivät tyttöjen kesken leikkimään niin painit ja juoksut meni tosi hyvin. Tuike-lambikin meni joukossa hienosti, se sai kanssa hakea keppiä ja komennella isompiaan.

Viima tokoili vielä myös lenkin jälkeen parkkiksella:

Seuraaminen: Koemainen L-pätkä, loppusuoralla juoksua, josta heti lähdössä palkka. Tosi kiva meno olt!

Luoksari: Ihan pari läpijuoksua namikäärölle, iloinen ja hyvä meno.

Nouto: Pari hyvin innokasta ja iloista noutoa, Vimpsillä oli niin kivaa! Laukalla meni sinne ja takaisin ja luovuttkin pätevästi. Sellaista pientä hömppää siis!