Pääsin tänään vihdoin käymään seuran uudella hallilla ja on se vaan makea! Ei tarvitse enää toisten nurkissa pyöriä ja kaikki on niin hienoa ja uutta. Nyt kelpaa kyllä treenata, harmi kun Viima on juoksussa ja Rieha saikkarilla, niin ihan ei pääse kaikkea potentiaalia hyödyntämään.

Rieha pääsi kuitenkin käymään hallissa. Pakko kehittää sille jotain mielenvirkistystä, alkaa nimittäin olemaan aikasta paljon vauhtia... Sehän oli ihan innoissaan hallissa, tajusi ihan selkeästi, että tämä on treenipaikka. Eipähän ainakaan tule vireen kanssa ongelmaa, kun tuo nostattaa itsensä vieraassakin paikassa ihan taivaisiin pelkästä treenaamisen ajatuksesta . Saihan se sitten vähän treenaillakin, tosin rauhallisia hommia. Seuraamista tehtiin ja paikka imee jalkaan kyllä todella tehokkaasti. Lisäksi se sai vähän lätkiä keinua, mikä oli niin hauskaa! Rämäyttelee sitä ihan täysiä alas jo melkein metristä ja meinaa ihan ärinäksi mennä kun on niin hauskaa.

Muuten Rieha on edelleen jatkanut tunnaritreeniä. Apuhajua ei tarvita enää juuri ollenkaan ja nuuskii kädessä olevaa kapulaa hienosti. Käden voi laittaa lattian tasoon ja nuuskii edelleen, pelkkää kapulaa en ole vielä uskaltanut laittaa, ettei vaan keitä yli.

Tuike oli myös ekaa kertaa hallissa ja treenattiin ihan huolella:

Seuraamista: Eri pituista pätkää ja palkkaa tökkimisestä. Välillä pientä huomautusta nokan tippumisesta, mutta suurimmaksi osaksi hyvää. T:ssä näkee uuden paikan vaikutuksen, hieman meinaa kaikki jännät maassa olevat jutut jne. viedä huomiota. Mutta petrasi koko ajan. Otettiin oikeastaan ekaa kertaa juoksupätkää tökköisyjen kera ja sujui oikein mainiosti.

Ruutu: Erinomainen bongaus, hyvä vauhti ruutuun ja hienot stopit. Kävin palkkaamassa sen maahan, josta otettiin vielä sivulle tulo. Ei huomauttamista tässä!

Liikkeestä istu: Oikein hyvä.

Kaukot: Ensin n. 5 metristä i-m-s-m ja oli tosi hyvä. Matkan pidennys 10 metriin ja siitä ensin palkka pelkästä hyvästä seisomisesta. Sitten litania s-m-i-s-i-m ja se oli niin hieno!! Tuolla suorituksella olisi tullut oikein hyvät pisteet, liiketta tuli ehkä maksimissaan muutamia senttejä. Meidän murheenkryyniliike alkaa olla hienolla mallillla, wuhuu! Mukaan vielä matkan pidennystä reilusti ja muutenkin varmennusta, mutta jee!

Loppuun ketjutus loppupalkan kera:

  • Metallinouto: Pieni mietintä kapulalla ennen suuhun nostoa ja vähän väljä palautus.
  • Luoksetulo: Seisominen olisi saanut olla ihan pikkaisen napakampi, maahanmeno oli hyvä. Hyvä vauhti läpi liikkeen.
  • Seuraaminen: Pitkä suora, josta sai mennä palkalle. Oikein hyvä ja vire säilyi!

Metallinotoa vahvistin vielä vauhtinoudoilla ja johan alkoi kapula nousta nopeasti. Oikein kiva treeni ja mahtis treenipaikka!

Viiman kanssa tehtiin treeni ulkona. Onneksi kentälle oli aurattu kunnon kaistale, niin hyvin mahduttiin. Vimps teki tänään koemaisen kahdessa osassa:

  • Seuraaminen: Pitkä pätkä. Toisessa juoksuosuudessa vähän jätätystä ja yhdessä täyskäännöksessä väljyyttä. Muuten oikein hyvä ilme ja meno. Antaisin arvosanaksi ehkä 8,5. Tästä sai palkan.
  • Liikkeestä maahanmeno: Minusta kympin liike, ei mitään huomautettavaa.
  • Luoksetulo: Erinomainen vauhti, hyvä stop ja eteentulo. Sivulletulo vähän väljä, siitä pieni miinus.
  • Liikkeestä seisominen: Kääntyi vähän mukana kun menin ohi ja ennakoi istumista. Tuo on se vaikein, kun saa pelata sen kanssa ettei paineistu ja että pysyisi paikallaan.
  • Kaukot: Ekaan istumiseen kaksoiskäsky, muuten erinomainen.
  • Nouto: Vauhtia ja iloa! Täysillä sinne ja takaisin ja erinomainen luovutus.

Varmasti irtoaisi ykkönen tällä suorituksella. Vire säilyi, teki ihan todella iloisena ja täysillä. Muutama haukahdus innosta liikkeiden välissä, mutta sou vat. Pyöriminen toimi hyvin välitekemisenä ja sai porokoiran naaman vielä enemmän nauramaan. Hyvä Vimps!