Tuike pääsi yli kuukauden tauon jälkeen taas agikentille ja voi vitsi mikä meno ja meininki! Se oli niin innoissaan ja onnessaan ettei todellista, painoi täysiä ja ärisi käännöksissä. Meillä on ihan uusi treenipaikka, ihana, valoisa ja iso maneesi, eikä se häirinnyt pätkääkään. Hallinnan kanssa sai olla tarkkana, sen verta löytyi vauhtia ja terävyyttä että odottelussa meinaisi muiden radat vähän vetää puoleensa. Lähdöt oli myös tosi vaikeita kun pikkukoira ei meinannut millään jaksaa odottaa lähtölupaa... No palautin aina vastaan vänkyttävän koiran istumaan niin kyllä se siitä. Mutta voi vitsi, tekisipä mieli kisaamaan tuollaisen pikkuraketin kanssa, on se vaan ihanasti ihan hullu Nauru.

Ohjelmassa oli seuraavanlaiset 3 treeniä, pisin treeni mentiin ohjatusti, A:n ja keinun sisältävät treenit itsenäisesti:

Tehtiin ekana, aloitettiin isolla treenillä mustien numeroiden mukaan. Ekalla kierroksella alku meni hyvin (1-hyppy kutsuhypyllä, josta heitto 2-hypylle ja takaakierto 3-hypylle), pujottelussa kerkesi kiertää väärälle puolelle, mutta sain kuitenkin korjattua ja sen jälkeen pujotteli virheettä. 6-hypyn rima tippui jostain syystä, hypyt oli maksimissa että en tiedä johtuiko siitä vai jostain omasta sössimisestä. 7-hypyn eteen tein valssin. Putkeen irtosi hyvin, mutta sen jälkeen kiirehdin liikaa ja tuli 12-hypystä ohi.

Uusinassa kiinnitettiin noihin pariin kohtaan huomiota ja tulikin ihan älyttömän hyvä, puhdas rata. Pujotteluun olin ihan sikatyytyväinen, se oli vauhdikas ja Tuike haki aloituksen hyvin. Nyt hain myös koiran paremmin putkelta loppusuora meni hienosti. Ja mikä vauhti ja meno!

A-harjoitusta tehtiin itsenäisesti. Tässä Tuike oli aivan innoissaan ja ärisi hullun lailla mennessään. Alku meni hyvin ja Tuike kääntyi tosi hienosti hyppyjen ympäri. Alun A-ansa vältettiin hyvin, mutta kun piti mennä 8-putkeen niin silloin T valitsi mieluummin A:n. Siihen vaan tarkkutta ohjaukseen niin hyvä tuli. Teki myös kontaktit ok vaikka menikin ihan täysiä. Lopetettiin treeni kun Tuike tuli kerran A:lta alas ja ulahti ja vähän linkkasi tassuaan. Minuutin päästä se oli kuitenkin taas ihan ok, eikä aristanut yhtään ja pomppi menemään ihan normaalisti joten jatkettiin.

Keinutreeniä tehtiin ihan yksittäisenä, hyvin rämäytteli keinua alas ja kiipesi sinne neljällä jalalla. Yksi toisto tehtiin ihan alusta loppuun ja se meni ihan ok, ei mikään supervauhdikas muttei kuitenkaan ylenpalttista hidastelua. Pöytää ja pussia tehtiin myös, ei ongelmaa.

Sitten tehtiin isommasta treenista vaaleat numerot 10-hypylle saakka. Ekan lähdön sössin itse ja ohjasin koiran väärälle esteelle kolmannella hypyllä kun menin sekaisin radasta. Sen jälkeen saatiin virheetön ja vauhdikas suoritus ja jätettiin homma sitten siihen onnistumiseen.

Mutta olipa ihanaa treenata! Ja taisi olla pikkukoirakin aika onnessaan!