Illalla käytiin tokottamassa lähikentällä, Vesa kuvasi pari videota.

Alkuun tehtiin noutoa. Tuikella oli hulluna virtaa ja intoa ja kapulalle mentiinkin tuhatta ja sataa, mistä syystä myös hieman ohi kapulasta ennen kuin sai sen suuhun. Pientä kauneusvirhettä, en tiedä rokotettaisiinko tuollaisesta kokeessa. Palautus oli tosi nätti ja sivulle istuminen tiivis.


Toisella kerralla heitin kapulan vähän kauemmas. Edelleen nouto oli innokas, mutta nyt kapula löytyi heti suuhun. Sivulle tulo oli vähän väljempi, joten siihen saa edelleen kiinnittää huomiota.


Sitten tehtiin pikkaisen luoksetuloa pysäytyksillä. Ekalla kerralla annoin sekä käsimerkin että suullisen käskyn. Matka oli aika pitkä ja pysäytyskin meni vähän pitkäksi, siitä sivulle tulo oli ok.


Otin lyhyemmän matkan ja pelkän suullisen käskyn. Vauhti oli edelleen aikamoinen ja ei se ihan seinään pysähtyminen kyllä ollut :D. Sivulle tulo oli nyt vino ja väljä.


Enemmän pitää siis pilkkoa ja ottaa erikseen osia, piti nyt vaan pitkästä aikaa testata miten sujuu.

Loppuun vielä kaukkareita. Käsimerkki istumiseen taitaa olla aika samanlainen kuin käsimerkki luoksetulon pysäytyksessä, heti kun otettiin perään niin Tuike teki nätin seisomisen istumisen sijaan eli taisi mennä vähän liikkeet sekaisin.


Toiselle kerralle kiinnitin enemmän huomiota merkkiin ja nyt sujuikin jo paremmin. Siirtymiset oli nättejä ja sivulla istuminen toimi myös.


Olipa taas pikkuneiti intopiukkana, videoiden taustalla näkyy nenäliina minkä T pongasi heti kun päästi sen irti ja ravisteli sen innoissaan tuhannen päreiksi ennen kuin edes kerkesin reagoida. Sen jälkeen se tarjosi sitä mulle, palkan toivossa :D.