Eilen treenailtiin vaan vähän kotona kaikenmoisia perusjuttuja. Isot koirat kävi juoksulenkillä ja Rieha pääsi leikkimään 10-viikkoisen karjakoiran pennun kanssa. Vitsit Rieha on kyllä niin kiva kaveri tuollaiselle pienellekin. Se antoi pikkupennun olla rauhassa, kun sitä selkeästi jännitti ja pelotti. Ja sitten kun leikki alkoi, niin Rieha antoi pienemmälle helpotusta esim. vetoleikeissä. Loppuvaiheessa pari sitten riehuikin jo tosi kivasti. Riehan silmäily ja vaaniminen oli taas jotain niin hupaisaa, mutta hienosti se teki hyökkäykset niin, ettei pikkupentu jäänyt jalkoihin. Rieha on siis kaiken muun fiksuuden lisäksi myös sosiaalisesti erittäin fiksu.

Tänään käytiin koko porukka Viherlandialla. Viima teki rataa:

Ensimmäisen kierroksen se teki minun kanssa, mutta sen jälkeen Vesku astui ohjaimiin. Minunkin kanssa se teki ok, mutta vauhti ei ollut parasta. Siihen varmasti vaikutti se, että kunto meinannut riittää paksussa hiekassa juoksemiseen ja samalla Viiman kannustamiseen. Ja Viiman kanssa pitää tosiaan itse juosta koko ajan.

Veskulla ja Viimalla menikin aika kivasti. Vaikein kohta oli A:lta pujotteluun meneminen. Päädyttiin siinä vauhdin säilymiseksi siihen, että Vesku valssasi A:n jälkeen niin, että pääsi laittamaan Viiman pujotteluun vasemmalta puolelta ja se sujui ihan todella hyvin. Muuten Viima teki varmaa, puhdasta rataa.

Rieha teki alkuun hyppy-putki-suoraa. Into oli valtaisa ja vauhti kova. Siitä mentiin tekemään ekaa kertaa pussia. Se oli Riehasta yhtä hauskaa kuin putkikin ja parin toiston jälkeen pussin kankaan pystyi jo laskemaan melkein maahan. Loppuun vielä vähän keinun rämäyttelyä, joka sujui hienosti.