Aamulla sataneen lumen kunniaksi käytiin lenkkeilemässä ja ottamassa kuvia (yritys oli ainakin hyvä), siitä sitten oli hyvä jatkaa Viiman agiin. Paikalla ei ollut meidän lisäksi kuin yksi muu koirakko joten aikaa ja tilaa oli ruhtinaallisesti, mikäs sen mukavampaa.

Ensimmäinen rata näytti tälläiseltä:
2078666.jpg


Mitäs tästä sanoisi. Ekat ongelmat tuli heti ekan putken jälkeen, otin Viimaa vastaa liian kumarassa ja silloinhan se menee ihan eri suuntaan. Selkä suoraksi ja valssi 2- ja 3-hyppyjen väliin niin meni hienosti! A:lle Viima menee upeasti, kontaktit toimii. Radan vaikein kohta oli 5-hyppy. Viima ei hirveän hyvin irtoa hypyille itsekseen, joten jouduin vedättämään sitä ja oma vauhti loppui kesken ja samalla loppuu myös Viiman vauhti ja homma meni herkästi haukkumiseksi. Siihen kun otettiin namitäti palkkaamaan niin johan neiti irtosikin hypylle ja saatiin tosi hyvä takaakierto aikaiseksi. Ei siinäkään muuta kuin enemmän kannustusta irtoamiseen ja vähemmän vedätystä. Okseri meni hienosti, renkaasta meni väärästä kolosta, joten otettiin siihenkin sitten palkkaus. Sitä pitää nyt käydä reenimässä itsekseen, Viima ei varmasti montaa toistoa siitä kaipaa että menee taas oikein. 9- ja 10-hypyt menivät hienosti ja siitä oli helppo irrota putkeen. Pujottelussa ei ongelmaa, kunhan vaan taas pidän selän suorana. Pussia pidettiin vähän ylhäällä ja siitä tuli hyvä loppusuora.

Toinen rata oli vähän varioitu versio edellisestä:
2078693.jpg


Nyt alkusuora meni tosi hyvin (renkaalla edelleen avustaja). Tosi tyytyväinen olin 4- ja 5-hyppyihin, niissä ei mitään ongelmaa. 7-hypylle meinasi tulla taas sama ongelma kuin edellisessä radassa, eli heti kun kumartelen niin ei toimi. Selkä suorana ohjaten meni kuin vettä vaan, tehtiin ihan samalla lailla kuin edellisessä eli hyppyjen välistä valssaten. A: lle hyvä irtoaminen ja kun V oli alasulokontaktilla niin vaihdoin puolta. 10-hyppy vielä sujui, mutta sitten tuli taas kumarteluongelma ja V kiersi 11-hypyn. Selkä suorana ja tarpeeksi tilaa jättäen teki tuonkin ongelmitta. Pussi ok hieman ylhäällä ja pujottelu todella hyvä kaikilla kerroilla, siinä alkaa olemaan jo menemisen makua.

Miten voikin olla niin vaikeaa pitää oma selkä suorana eikä ahdistaa koiraa... Silloin Viima tekee todella hyvin, olin tosi tosi tyytyväinen pikkukoiraan. Erityisesti pujottelu radalla oli ihan mainio. Pussia ja rengasta pitäisi nyt treenata enemmän itsekseen, että saadaan niihinkin se varmuus mikä muille esteille on. Itsenäisesti tehtiin puomia, ei ongelmaa ja hyvät kontaktit.