Viimeinen kerta tällä kouluttajalla ja porukalla. Ohjelmassa oli aika kinkkinen pätkä, ja juuri meitä ajatellen (not) siinä mentiin pujottelu kolme kertaa ja useassa kohdassa oli ihana ansaputki odottelemassa...

2004683.jpg

Tänään oli kyllä sellainen päivä ettei todellista. Neiti T:llä oli ihan omat suunnitelmat tekemisestä. Ensinnäkin en meinannut saada koiraa 3-hypylle, se nimittäin juoksi ihan täysiä siitä ohi ja koitti mennä toisella puolella hallia kohti joko A:ta tai keinua. Ja teki sen varmaan neljä kertaa. Vasta kun karjuin tosissaan koiralle tässä-käskyä renkaan jälkeen sain sen kuuntelemaan ja jatkamaan matkaa... ETtä näin helppoa, ihan ihme itsepäisyyskohtaus.

3-hypyn jälkeen vienti pujotteluun oli pitkä ja ansaputki pilkotti takana. Kaksi kertaa T juoksi putkeen häntä viuhuen kun itse seison pujottelun vieressä. Sehän on ihan 100-varma että T valitsee putken pujottelun sijaan jos siihen mahdollisuus on. Lujaa se kyllä meni että vissiin ihan hyvä että intoa on... Se saatiin toimimaan kun en sanonut ollenkaan keppi-käskyä, vaan ihan totaalisesti huusin vaan että tässä, tässä ja koulutusohjaaja seisoi vielä varmuudeksi putken edessä. Siitä oli kuitenkin helppo tehdä ohjattu pujottelun ajoitus ja ihan ok T pujotteli suurimman osan. Pujottelusta putkeen lähetys tehtiin taas niin että itse jäätiin pujottelun toiselle puolelle kulkemaan. Alkuun T oli vähän hukassa että missä putki oli ja kerkesi pyörähdellä paikoillaan, mutta löytyi se sieltä sitten ihan ok.

Tokassa pujotteluun viennissä oli tärkeää että menin lähelle aloitusta, siitä oli helppo taas työntää koira pujottelemaan. Jos jäin liian kauas niin siinä tuli herkästi ylimääräistä sähellystä. Kolmas pujottelu tehtiin vasemmalta ohjaten. Siinäkin oli erinäistä sähellystä, mutta jotenkin sekin sujui loppujen lopuksi. Kokonaisuutena treenit oli kyllä aika kaottiset, tuntui että ei oikein oltu samalla sivulla... Onneksi sentään tokoilut sujuivat kun tehtiin ohessa, niin jäi parempi mieli ;).

Yksittäisenä tehtiin A:ta, keinua ja puomia. A:ssa ei ongelmaa. Keinua jännitti jonkin verran ja ekalla kerralla vähän puomiakin siitä johtuen. Puomissa ei ekan kerran jälkeen ollut ongelmaa ja keinukin ehkä vähän parani.