Tuikkuselle iltatokot kotipihassa. Olipa taas innokas ja pätevä pikkuneiti.

Tunnari. Kolme toistoa, 5 väärää ja oma. Erinomaista!! Ei yhtään muiden kanssa häsäämistä, tarkka haistelu ja oma nousi joka kerta.

Liikkeestä istuminen. Nyt ei tarvinnut yhtään muistuttelua, tärpätti istumaan heti. Nyt pitää vaan kasvattaa kestoa, herkästi istuu, mutta nousee kohta mukaan kun jatkan matkaa, yhdistää ehkä seuraamiseen vielä. Siihenkin saatiin hyvää toistoa, otin muutamia askelia ja palasin palkkaamaan.

Luoksetulon maahanmenot. Namipelillä, hyviä maahanmenoja.

Seuraaminen. Pikkaisen pyörittelyä, hyvä kontakti ja vire. Paikka suurimmaksi osaksi ok, palkka aina jalkaa pitkin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viimalle sitten jälki nurtsille Laukaassa. Nyt päätin testata kulmia heti alkuun, jälki ei ollut kovin pitkä, mutta sisälsi 4 kulmaa (v,o,v,o). Kaksi esinettä, toisen kulman jälkeen ja ihan lopussa. Nurtsi ei ehkä ollut kaikista paras mahdollinen, tuntui että siinä oli paljon hajuja. Viima oli alkuun ihan muissa maisemissa, haisteli vaan pää ilmassa, eikä lähtenyt ajamaan ollenkaan. Mietin sitten jälkikäteen että saiko jo siinä hajun loppujäljestä ja olisi halunnut mennä sinne, se kun oli suoraan edessä, mutta jälki teki kulmia siinä välissä. Tein kylmän viileästi niin, että vein sen sisälle ja vähän ajan päästä kokeiltiin uudestaan. Ja heti toimi paremmin, tosin ihan huippufiilistä ei saatu. En tiedä kiersikö haju kulmien jälkeen taas liikaa Viiman nenään, olisi nimittäin halunnut oikoa ihan reippaasti niissä. Noin lyhyt jälki pienessä tilassa ei siis ehkä ole paras mahdollinen. Eli oikomista oli havaittavissa, mutta lopussa ajoi taas tosi tarkkaan. Sen sijaan esineet toimi tänään. Viimeisellä oli aivan tosi mallikas ilmaisu.

Eli tänään ei toiminut jälki ihan parhaiten, olosuhteilla ehkä vaikutusta asiaan. Sen sijaan esineet oli erittäin mallikkaita.