Viiman tokotukset jatkuivat T:n jälkeen. Viiman kanssa aloitettiin myös ruudulla ja voi että se on ihanaa... Menee pitkästäkin matkasta suoraan ja täysiä ja tulee innoissaan luokse. Väliajoilla vaan meinaa pistää haukuttamaan kun on niin kivaa (esim. jos käyn viemässä namia ruutuun välillä).

Luoksetulo meni hyvin, tuli vauhdikkaasti ja tiiviisti eteen. Testasin Viimalla myös pysäytystä, jota ei olla juurikaan treenattu. Vähän se oli ihmeissään mutta pyäshtyi kuitenkin. Sen jälkeen vielä yksi läpijuoksu.

Seuraamisessa oli yritystä enemmän kuin järkeä. Kauhea intoilu sillä oli välillä, se näkyi käännöksissä, joissa heitti takapuolta aivan yli (ollaan tehty paljon täyskäännöksiä ja vissiin odottaa niitä nyt tavallisissakin käännöksissä). Perusasennot meinasi myös unohtua. Niihin toimi parhaiten kun vaan töksäytin liikeen loppuun, silloin painui neidin takapuoli maahan rivakkaan kun oli vissiin tarpeeksi äksöniä. Hyvin se kuitenkin jaksoi tehdä vaikka aika pitkään jankattiin ja koko ajan oli innoissaan.

Kaukkarit oli vähän plääh, piti lyhentää matkaa n. 3 metriin kun pidemmästä ei pelannut. Tässä tuli taas herkästi muualle katselua, jolloin ei kuuntele käskyjä eli siitä piti vähän huomauttaa yskäisemällä tms.