Hippoksella, seurana Naru ja Raisa sekä Ipi ja Janne. Mukavasti pakkanen kipristeli, tulipahan ainakin virtaa tekemiseen. Tuike oli ihan messissä mukana, taas oli pieni koira kuin naantalin aurinko kun tajusi että otan vain sen mukaan :).

Rakensin ihan alkuun ruudun. Siihen ensin lähetyksiä namialustan kanssa eri matkoilta (5-25m), T juoksi innokkaasti ja suoraan. Hyvin on myös alkanut hakemaan ruutua katsellaan vihjesanasta. Sitten otin reippaasta viidestä metristä lähetyksiä seisomisen kanssa, ilman namialustaa. Edelleen haki ruudun aivan älyttömän hyvin, meni vauhdikkaasti ja pyäshtyi hienosti. Kävin palkkaamassa ruutuun seisomisesta.

Seuraamisessa tehtiin paikallaan siirtymisiä ja askelia sivulle. Paikallaan pyörii hyvin, veilä kuitenkin kannattaa avittaa kädellä ettei paikka irtoa liikaa. Hyvin kuitenkin lukee liikkeitä, mikä näkyi myös sivuttain siirtymisissä. Oikealle askel sujui jo aika hienosti, siinä ei pääse väljyyttä syntymään kun koira siirtyy jalan mukana. Vasemmalle onkin vaikeampi, lähdin ihan vaan ristiaskeleella liikkeelle ja T luonnostaan väistää sivulle ja vähän avittaen sitten siirsin toisenkin jalan. En usko tuossakaan olevan isompia ongelmia, pieni vikkelä koira siirtää itsensä aika napakasti.

Kaukoja tehtiin reilulta matkalta (10m). Alkuun palkkasin yksittäisistä siirtymisistä, sitten tehtiin pari sarjaa. Hieman on alkanut nyt ekassa istumisessa liikuttamaan takapuolta, eli sen kanssa tosi tarkkana, muissa siirtymisissä ei sitä näy. Muuten seurarsi ja teki täpäkästi.

Luoksetulossa vahvistin pysähdystä pallon kanssa. Sehän oli tietysti kivaa, mutta aiheutti sitten ennakoimista. Joukkoon siis muutamia läpijuoksuja myös pallon perään. Tässä saa olla myös tarkkana, tasapainoilu nopean pysähdyksen ja ennakoinnin välillä on tarkkaa, liikaa toistoja ei missään nimessä saa tehdä.

Noudossa ei ollut oikeastaan mitään huomattamista, innokas ja kaunis.

Loppuun otettiin vielä tunnarikapulan etsimistä. Piilotin sitä lehtien ja lumen alle ja ähetin T:n etsimään. Innokkaasti se lähtee, alkuun koittaa kyllä selkeästi etsiä katseella, mutta sitten alkaa kyllä käyttämään nenää. Kun kapula löytyy niin tuo sen heti varmasti ja hyvin, ei minkäänlaista epäröintiä tai mälläämistä tms. Tehtiin myös muutamia pitoja ja luovutuksia, niissäkään ei ongelmaa.