Heti aamusta suunnattiin Viherlandialle vähän agiliitelemään ja jälkeilemään. Tulipa sitä pikkaisen tokoakin otettua. Kaikenkaikkiaan kivat aamutreenit aurinkoisessa syyssäässä!

Tuike

Lähdettiin liikkeelle keinulla. Superpalkka, nyt vähän kauemmas ja vahtia pituudelta. Ja voi sitä intoa, ei olisi millään malttanut odottaa lähtölupaa. Ja kaikki keinutoistot oli reippaita ja Tuikelle vauhdikkaita, eli oikein hyvä. Lisäksi tehtiin puomia, ihan vaan että saataisiin siihen varmuutta keinun jälkeen. Ei ollut ongelmaa, hyvin erotti puomin ja paineli täysiä. Pujottelusta myös pari toistoa, tosi hienoa menoa!! Haki aloituksen hyvin kummaltakin puolelta ja teki vauhdikkaasti.

Lisäksi T teki lopuun pienen vauhtiradan, jossa oli yksi putkiansa. Tämä meni hienosti ja hyvin sain T:n kääntymään oikeaan putken päähän:

Viima

Tallasin jäljen pellolle, jossa kasvoi sellaista puoleen sääreen olevaa heinää. Ensin suora, n. 150 askelta ja kaksi esinettä, sitten terävä kulma oikealle ja vielä n. 150 askelta ja kaksi esinettä. Esineiden alla purkit ja muutama nami siellä täällä. Intoa oli neidillä kovasti ja lähti varmasti jälsestämään nenä maassa. Ekalla purkilla pysähtyi, mutta maahanmeno oli inhaa, vissiin märästä ja pitkästä ruohikosta johtuen. Seuraavalla purkilla sama juttu, meni kuitenkin maahan kun avustin. Kulman teki todella varmasti. Kolmannen esineen rekisteröi, muttei pysähtynyt, annoin mennä ohi. Viimeisellä esineellä taas rekisteröinti, mutta halusi vaan jatkaa jäljestystä pitkin poistumisjälkiäni. Nyt en päästänyt etenemään ja menin itse esineen luokse ja innostin Viimaa siihen, jolloin se tuli ja meni maahan, josta sai palkan. Nyt on kyllä noissa ilmaisuissa tekemisen varaa, itse jälki meni todella mainiosti, pitäisi vaan saada motivaatio noihinkin kohdilleen...

Viima myös tokoili ja into oli ihan valtaisaa, väliajoilla meinasi haukuttaa kovastikin. Seuraaminen oli oikein hyvää, otin suoraa ja juoksupätkää. Luoksetuloja eri matkoista. Kerran meinasi varastaa, muuten hienoja. Kaukoista muutamia toistoja, nyt pysyi takapuolikin maassa ja siirtymiset todella hyviä.