Eilisillan treeni näytti tälläiseltä:
2098103.jpg

Testattiin tässä kahdenlaista ohjaustapaa 5-, 6- ja 7-hypyille. Ekalla kierroksella tein oman suunnitelman mukaan. Alku oli suht simppeli ja T irtosi hyvin 3-hypyn taakse ja siitä taas putkeen. 5-, 6- ja 7-hypyt vein niin että olin 4-putken puolelta, josta huiskaus 5-hypyn taakse, ja taas huiskaus 6-hypyn taakse. 7-hypylle jatkoin samaa linjaa mutta ohjaus jäi liian laimeaksi ja T juoksi suoraan putkeen. Uusinnassa vaan tarkempi ohjaus, kahdella kädellä, niin hyvin T kiersi 7-hypyn taakse ja siitä sitten putkeen. Lopussa ei oikeastaan ollut mitään ongelmaa, valssasin putken jälkeen ja siitä oli helppo saada T menemään 13-hypylle ja kääntymään loppsuoralle. Koko rata meni hyvällä fiiliksellä ja sopivalla raivolla.

Toisella tavalla tehtiin niin että mentiinkin 5-hypyn taakse ottamaan koiraa vastaan, välistävedolla sitten 6-hypylle. Tässä oli tarkoituksena vähän vedättää koiraa niin että 7-hypylle tehtiin sitten sylikäännös. Ekalla kerralla T meinasi mennä 7-hypyn väärään suuntaan, mutta sain sen mukaan, siitä johtuen sylkkäri  jäi vähän huonksi ja T pyörähti väärään suuntaan. Uusinassa sylikäännös onnistui hienosti, kun sain vaan vähän etumatkaa ja maltoin viedä koiran käännöksessä tarpeeksi pitkälle.

Hyvin T teki ja saatiin koko ajan pidettyä hyvä fiilis. Kumpikin ohjaustyyli onnistui meillä aika hyvin, ensimmäinen on ehkä kuitenkin varmempi, koska osaan itse sen paremmin. Siinä vaan pitää olla tarkkana tuollaisten putkiansojen kanssa, nehän tunnetusti kyllä vetää pikkujapsin puoleensa. Loppusuoralla T teki kyllä makeasti ja saatiin kehuja siitä miten tiukkoja käännöksiä T tekee kun itse ohjaan vartalolla tiukasti.

Itsenäisesti tehtiin keinu-pituus-hyppy-yhdistelmää ja T oli tänään aikasta reippaalla päällä keinun suhteen, ei himmailut juuri ollenkaan. Muut esteen keinun perässä sai siihen hyvin vauhtia.