Eilen illalla lähdettiin treenimään iltavuorolle, mikä on vähän niin kuin itsenäinen vuoro ilman ketään nimettyä ohjaajaa. Oli vähän sellaiset treenit että olisi voinut jättää välistä...

Ensinnäkin oltiin kumpainenkin aika poikki, oltiin eka tokokurssilla 17-18.30, mistä menin töihin ja siitä sitten loppujen lopuksi agiliitämään 20-22. En muistanut ottaa koiralle häkkiä mukaan, mikä tarkoitti sitä että Tuike oli tärpättänyt autossa reippaat kolme tuntia, koko ajan ikkunasta katsellen. Kun päästiin maneesille niin kakka maistui, kun viime sunnuntain treeneissä ei huomannut sitä ollenkaan. Ei myöskään pysynyt lähdöissä ollenkaan, jouduin palauttamaan sen joka kerta vähintään kolmesti istumaan... Treenittiin sitten sitä vielä erikseen. Lisäksi rimat tippuili tänään tosi monta kertaa, en tiedä johtuiko väsymyksestä vai pohjasta vai mistä, mutta se vaikutti tekemiseen ja T vähän arkaili hypätä sen jälkeen samaa estettä. Kaiken päälle Tuike sai niskaansa yhden ison koiran, en osannut yhtään varautua kun oltiin vaan ihan rauhassa tankkaamassa, mutta itse karjuin perkelettä eikä onneksi sattunut mitään vakavampaa. Tuike vähän silmäänsä siristeli sen jälkeen, mutta ei siinä mitään näkynyt. Fiilikselle sen sijaan se oli viimeinen niitti, sen jälkeen T lähinnä puhisi kaikelle epäilyttävälle ja huusi pää punaisena radalla meneville. Meinasin myös hukata avaimeni, onneksi ne löytyivät autosta penkin alta. Eli aika lailla katastrofaalista menoa...

Radat tälle päivälle näyttivät tältä:

Vasemman puoleinen oli päätreeni, käytiin se porukalla läpi ja siinä tulikin hyviä vinkkejä. Erityisesti 4-putkesta 7-hypylle saatiin mukava ohjaus. Siinä piti malttaa odottaa koiraa kunnolla, lähettää se 5-hypylle itsenäisesti ja itse juosta jo 7-hypylle tekemään pakkovalssia hypyn taakse. Se toimikin ihan ok. Kokonaisuudessaan T teki ok rataa noin teknisesti mutta se viimeinen särmä puuttui eikä meno ollut parasta. Yhdessä vaiheessa se teki 8-hypyn jälkeen totaalisen kakansyöntistopin, siinä meinasi jo vähän hermo mennä, mutta kun siitä päästiin jatkamaan niin sujui ok.

Oikean puoleinen rata tehtiin mustien numeroiden mukaan. Suoralla teki vauhdikkaasti, mutta 4-hypylle tuli hassua hidastelua. Se pudotti siitö kerran riman ja selkeästi alkoi miettimään sitä seuraavissa hypyissä. Tosi jännää tuo riman pudottelu, eri paikan treeneissä ei pudottanut talvikaudella kertaakaan, nyt täällä on tippunut jo monta kertaa. Maneesin pohja on kyllä tosi pehmeää hiekkaa että ehkä se johtuu siitä. Välistävedot ja takaakierrot onnistui ok, kunhan vaan pysyi itse liikkeellä koko ajan.

Puomi oli yksittäisenä vauhdikas, otettiin namialustan kanssa kontakteja. Keinukin sujui ihan mukavasti, tehtiin sekä rämäyttelyä että pari kertaa ihan koko keinua. Pujottelu oli ok.