Laukaassa treenaamassa. Nyt vaan Tuike pääsi mukaan, Viima aloitti juoksun, joten jäi lumenluontihommiin.

Ruutu: Vieraat merkit. Alkuun heti kisamainen, tosi hyvin haki katsella ruutua ja lähtikin käskystä hienosti. Ei mennyt ihan keskelle saakka, mutta hyvin stoppasi vielä kuitenkin sisäpuolella. Hyvä man ja nätti sivulle tulo. Eli oikein kiva liike. Sitten vahvisteltiin ruudun keskustaa ja sivulle tuloja vielä erikseen.

Seuraaminen: Oikeikin kiva vire ja paikka säilyi hyvin. Namin tiputtelu jalkaa pitkin toimii, eikä seilaa niin kovasti.

Liikkeestä istuminen: Kaikilla toistoilla oikein nätti istu. Pikkaisen irtoaa istuessaan sivulle, muuten nopsa ja nätti.

Kaukot: Takapalkalla i-m, koko ajan matkaa pidentäen. Hyvin pelasi jonnekin 20 metriin ja malttoi odottaa palkalle menon lupaa aika kivasti. Otettiin myös muutaman s-m-siirtymär lyhyeltä matkalta. Ei ollut mitään karsinaa, mutta aika hyvin pysyi paikallaan.

Paikkamakuu: Ensin 4 minuuttia kolmen muun koiran kanssa rivissä. Hyvin oli maannut ja hyvin kesti kiertelyt. Sitten otettiin treeniä, jossa osa koirista jätettiin maahan ja osa kutsuttiin luokse. Tämä oli meille niin hyvä juttu, T kestää erinomaisesti jos ei ole mitään hässäkkää, mutta jos muut nousee ja riehuu niin pieni japsikin menee herkästi epävarmaksi ja nousee. Ja se näkyikin heti ekalla kerralla, kun vieressä maannut kutsuttiin luokse. T nousi ja käppäili muutaman metrin. Tulin lähemmäksi vahtimaan, jonka jälkeen otettiin vielä kolme kertaa kutsumiset. Nyt pysyi hyvin, vaikka kummaltakin puolelta kutsuttiin koirat luokse. Hieno, näitä vaan enemmän.

Tunnari: Liian kylmät kädet ei ole tähän hyvä yhdistelmä, eikä myöskään supermöyhyinen maneesin pohja. Alkuvalmistelut toimi hyvin ja T lähti innokkaasti kapuloille. Ei kuitenkaan nähnyt niitä möyhyn keskeltä ja kurvasi parilla metrillä ohi. Tiukan pyörimisen jälkeen törmäsi paikalle, nuuski ja alkoi syödä heppakakkaa. Eli vähän meni pieneltä kuppi nurin vaikeasta paikasta ja luultavasti myös siitä, että kylmissä käsissä pyöritetty kapula ei kovin paljoa haissut. Menin lähemmäksi ja lähetin uudestaan. Nyt nuuski nätisti ja nosti oikean, pikkaisen näytti epävarmalta, mutta toi kuitenkin nätisti viereen. Pitää koittaa huomenna ottaa helpomm