Vappupäivänä käytiin juoksemassa pikaisesti Pieksämäen hallikisoissa, joissa tuomarina toimi Pertti Siimes, mukana oli tosin myös tuomariharjoittelija, joka oli radan tehnyt ja käytännössä arvosteli. Nimi meni vaan ihan ohi, eikä sitä lukenut sen kummemmin missään.

Täytyy sanoa että ohjaaja pilasi kaiken. Fiilis oli tosi huono alusta lähtien, vakavasti harkitsin vielä rataantutustumisen jälkeen että käyn sanomassa että ei osallistuta. Keinu radalla oli yksi osatekijä, se jännittää nyt tosi kovasti.

Hylkyhän sieltä radalta tuli. Neljäs este oli putki, jonka takana oli rengas ja sinne renakaallehan Tuike paineli. Sitä ennen oltiin saatu jo 5 A:lta kiellosta, vaihdoin siinä ohjauskuviota ihan lennossa ja T oli ihan muissa maailmoissa. En edes tehnyt rataa loppuun, T kävi pari kertaa omatoimisesti juoksemassa putkessa ja se oli siinä.

Sen verran pitää sanoa että radat oli minusta suht vaikeita, 2-luokassa ei tullut puhtaita nollia kuin yksi mineissä ja yksi medeissä ja hylkyrivit oli aika komeita (makseissa mm. joka ikinen koira hyllytti radan).

Tuntuu että joka lajissa tarvitsisi ohjaaja nyt jotain psyykkistä valmennusta. Ei ole nyt ollut hyvää fiilistä ja se näkyy kuitenkin ohjaajaherkissä koirissa. Plääh, plääh, uusiin koitoksiin taas ja stressaaminen vähemmälle.