Tuikkusen kanssa ihan kunnon treeni jäähallin parkkiksella. Virtaa oli ihan hulluna, hyvä että turkissaan pysyi kun mentiin kentälle (ja Viima jäi kotiin joten extra-kivaa). Tuike aloitti juoksun (juuri kun Viima lopettelee), joten heti jäi agitreenit väliin tältä päivältä.

Alkuun ruutua. Tein suht pienen ruudun, lähetin n. 10 metristä. Aika hyvin pysähtyy ruutuun käskystä. Tehtiin muutamia toistoja ja kerran varasti ruutuun, vaikka kielsin, sen jälkeen otettiin seuraamisia ruudun ympärillä, hyvää muistutusta että ei saa ryntäillä miten sattuu. Siitä kuitenkin vapautin ruutuun. Tehtiin yksi toisto ilman namia ja alustaa, hyvin juoksi ruutuun ja kääntyi samantien katsomaan ja siitä pysäytys.

Seuraamisessa tehtiin neliötä, eli sitä takapuolen käyttöä ja paikkaa. Tosi hyvin oli kuulolla ja teki töitä, ei edistänyt oikeastaan ollenkaan ja sivusuunnassakin paikka säilyi. Tuo on kyllä tosi hyvä harjoitus.

Ihan huvikseen halusin harjoitella bh-kokeen seuraamiskaaviota ja T oli koekaniini. Ja vitsit se yllättikin tekemällä todella hienosti, vaikka kaavio tuntui kestävän ikuisuuden ja yritin samaan aikaan laskea askelia. Kontakti säilyi ihan koko ajan ja paikkakin oli hyvä, voiko tuo neliötreeni noin nopsasti vaikuttaa positiivisesti paikkaan... Mutta tosi hieno, tässähän pitää alkaa miettimään kokeita kun seuraamiset sujuu noin kivasti.

Paikkamakuussa en ottanut aikaa, ehkä noin pari minuuttia reilulla matkalla. Ei ongelmaa.

Kaukkareissa tuli ekalla kerralla sama kuin viimeksi, eli nousi seisomaan. Tuo käsimerkki on kyllä nyt tosi herkässä, kaukkareissa pitää ikäänkuin työntää kädellä ylös kun luoksetulon pysäytyksessä teen sellaisen hieman heittävän liikkeen. Ekan kerran jälkeen sujui oikein hienosti kun taas otin huomioon tuon käsimerkin.

Luoksetulossa oli hyvä vauhti, sivulle tuloa piti hieman tiivistää, toisella kerralla sekin jo parani.