Mentiin Hippoksen parkkikselle tokoilemaan, seurana viisi muuta koirakkoa ja häiriötä muutenkin reippaasti lenkkeilijöiden jne. muodossa.

Alkuun tehtiin seuraamista, kauhea into oli koiralla, kävelyn kanssa saa olla tosi tarkkana, muuten T:kin sinkoilee ja edistää. Ihan loppuun tehtiin pidempi seuraamispätkä isolla palkalla, siinä tuli hyvää seuraamista, mutta myös edistystä ja vinossa kulkemista kun oli vaan täpnöissään. Palkkasin koko ajan jalkaa myöten että tiivistäisi ja suorentaisi asentoa.

Kaukkareissa 5 metristä taas se että vasta tokalla nousee, treenattiin sitä sitten lyhyemmällä ja lopulta taas täydestä matkasta ja johan sujui sitten ekalla. Tuota pitää nyt kyllä treenata urakalla... Muut vaihdokset sujuu upeasti, se on vaan se eka istuminen missä vibaa, jotenkin sen jälkeen vasta "herää" tekemään.

Luoksetulon pysäytyksissä oli hyviä ja huonoja, tätä ei saisi kyllä nyt liikaa jankata kun vaan malttaisi. Kerrasta vaan ja kunnon jämäkkä käsimerkki niin T kyllä pysähtyy, jos jankkaa niin aloittaa hiipimisen palkan toivossa. Tehtiin myös pari läpijuoksua muistutuksena ja niisä katsottin erityisesti tiiviisti sivulle tuloa.

Paikkamakuu tehtiin karjakoira-Mallan kanssa rivissä. Aikaa vissiin se 3 min. Menin auton taakse piiloon, sietlä näki vähän mitä T teki. Tosi hyvin makasi, hieman oli kuulemma etutassuja liikuttanut jossain vaiheessa, muuten tosi hyvä.