Lähdettiin tokoilemaan, Raisan sekä Allin ja Narun kanssa Hippoksen kentälle. Vettä satoi ihan kaatamalla, Viimaa ei haitannut pätkääkään, ohjaaja oli kyllä ihan litimärkä.

Alkuun seuraamista lyhyillä pätkillä, olen nyt ajanut sisään uuttaa käskyä ja tuntuu toimivan ihan mukavasti. Jos saisi vähän fiilistä muutettua senkin avulla. Nyt teki kuitenkin tosi nättiä seuraamista läpi treenin, kontakti oli loistava ja lähdöt hyviä täpäköitä. Katsottiin myös käännöksiä vasemmalle, nyt on alkanut selkeästi saamaan ideaa ja takapuolen käyttö oli tehokasta.

Kaukkareissa kunnon matka n. 5m. Ihan loistavat siirtymiset ekoilla käskyillä, hienoa!

Luoksetulossa eteentulo oli vähän väljä, tuli kyllä ok laukalla, lopussa vähän hidastaa. Mietin tässäkin josko meidän pitäisi jättää eteentulo kokonaan väliin ja siirtyä suoraan sivulle tulemiseen. Testailin sitä pari kertaa, käskynä ihan vaan sivu, mikä meillä on muutenkin käytössä. Avitin hieman kädellä ja kyllähän se toimi. pitää tuota nyt pohtia vähän enemmän.

Liikkeestä seisomista tehtiin avoimen mukaan, vaikeuksia tuli taakse siirtymisessä eli kääntyi hieman mukana. Treenattiin sitä sitten erikseen ja loppujen lopuksi pysyi ok paikoillaan. Vahvistettiin seisomisia myös peruutellen, hyvin jää seisomaan vaikka itse jatkan matkaa.

Liikkestä istumista otettiin myös peruutellen. Alkuun meinasi jäädä herkästi seisomaan, mutta sai nopeasti ideasta kiinni ja tuli oikein mukavia istumisia.

Loppuun vielä paikkamakuu Narun kanssa, aikaa n. 2 minuuttia. Tosi hienosti ja levollisesti makasi, sateesta ja riehukaveri Naakasta huolimatta. Otin loppuun myös istumisen, teki oikein täpäkästi.