Lauhtuihan se pakkanen, mukavampi treenata kaikin puolin kun ei heti ole sormet jäässä ja pystyy liikkumaankin. Eilen treenailtiin tokoa lenkin yhteydessä Peurungassa parkkiksella. Vimpsin kanssa seuraamista, oikein ok. Sitten kaukoja, ekan istumisen matkan kasvatusta. Hyvin pelaa jonnekin 20-25 metriin. Luoksetulon stoppeja tehtiin namipelillä, tämäkin toimi. Tuike koitti treenata myös kaukojen ekaa istumista matkaa pidentäen. Samalla takapalkkaa. Ja voihan porsas. Neiti on nyt keksinyt, että saman tien kun käännän selän niin hää voi nousta ja juosta syömään takapalkan, ihan muina naisina vaan. Tästä saatiin siis oikeasti keskustella ja malttoihan se lopulta odottaa lupaakin palkalle menemiseen.

Tänään sitten agia, kasvihuoneella tuli pikemminkin kuuma kuin kylmä, eli hyvä niin. Viiman kanssa touhiltiin eka ihan kahdestaan ennen omaa koultusvuoroa. Olipa taas kivaa, kaikki sujui ja jäi niin hyvä mieli! Treenattiin ja puolet ajasta leikittiin ja riehuttiin ja Viimalla tuntui olevan tosi hauskaa myös. Rata mitä tehtiin näytti tältä:

Sujui kyllä tosi kivasti. 3-hypyn jälkeen sai olla tarkkana, muuten veti herkästi hypyn pitkäksi ja joutui tekemään ylimääräistä lenkkiä putkelle. Piirros ei ihan ole kohdillaan, en mahtunut kulkemaan hyppyjen vasenta puolta, eli ohjaus oli pakko tehdä oikealta ja työntää koira putkeen. Pujottelu oli tosi hyvä kummastakin suunnasta, yhtään virhettä ei tullut koko treenin aikana. Vedätän kyllä kädellä jokin verran, mutta hyvin haki avokulmankin. 8- ja 9-hypyillä kun veti tarkasti niin hyvin toimi, 10-hypystä meinasi herkästi tulla ohi jos oma linja oli yhtään liian innokkaasti ohi. Mutta kokonaisuutena tosi hyvä rata, fiiliksen kannalta varsinkin.

Yksittäisenä tehtiin puomia, keinua, rengasta, pöytää ja pussia. Kontakteja tehtiin huvikseen rinkinä, puomi-keinu-puomi-keinu. Hienosti meni, eikä puhettakaan empimisestä kummallakaan. Rengas meni tosi hyvin oikealta puolelta ohjaten. Vasemmalta meni pari kertaa välistä, eli sitä treenattiin sitten erikseen ja hyvin sekin alkoi taas sujua. Pussi oli hyvä (Viiman entinen inhokki, nykyään ei mitään ongelmaa) ja pöydällä malttoi hyvin odottaa. Hitsi, sehän on estevarma ja muutenkin ihku .

Tuike ja Vesa treenasivat omassa ryhmässään. Tänään ei kuulemma ollut ihan paras vauhti, mutta ilman suurempia ongelmia olivat selvinneet. Erikseen olivat treenanneet pujottelua ja se oli sujunut hyvin. Rata näytti tältä: