Vakkarikouluttaja oli poissa, tuuraajan kanssa tehtiin alkuun kontakteja eli keinua ja puomia. Sen lisäksi ohjelmassa oli kaksi irtoamistreeniä, joista kerittiin loppujen lopuksi tekemään vaan toinen.

Viiman puomi oli hieno, meni tosi reippaasti ja innokkaasti. Tärkeimmät huomiot oli se etten kummaru koiran päälle ja kova tsempitys ja meno päälle, ei niinkään käskyttämistä vaan kehuja. Keinussa oikeastaan ihan samat hommat, tosi hyvin Viima tämänkin teki, ei ollut yhtään epäröintiä ja meni reippaasti ja häntä ylhäällä.

Yksittäisenä tehtiin myös täyspitkää pujottelua, oikein kivasti teki ja haki vauhtiakin, käsiapujen kanssa kuitenkin vielä.

Irtoamistreeni oli tälläinen:
1859630.jpg

Sitä lähdettiin purkamaan lopusta alkuun, eli ensin pelkästään pituuden takaa ja siihen aina yksi este kerrallaan lisäten. Ohjaaja toimi meille namitätinä. Viima oli ihan innoissaan ja irtosi aivan älyttömän hyvin. Lopun pitkällä sarjalla piti vaan muistaa pitää ohjaus päällä koko ajan niin Viimahan kyllä juoksi. Renkaan otin vielä varmuudeksi kutsuhyppynä, mutta hienosti teki ilman ongelmia. Tämä oli kyllä ihan Viiman treeni, näki  kuinka sen naama loisti.

Nyt oli kyllä tosi hyvä treeni ja Viima ihan innoissaan koko ajan. Sitä kovasti haukutti välillä, mutta se on vaan Viimalla merkki siitä että on oikeasti tosi kivaa ja kun antoi sopivassa määrin tokotemppuja tehtäväksi niin oli kyllä hienosti hiljaa.