Alkuviikosta ainoa joka on pää punaisena harjoitellut on emäntä. Nyt nimittäin alkoi viimeinen työharjoittelu ennen valmistumista ja skarppina saa olla. Sen takia koirienkin reenaukset on olleet vähän vähemmällä. Lenkkeilty ollaan kyllä, vielä pääsee hyvin metsässä liikkeelle lumesta huolimatta. Maanantaina Rieha pääsi riehumaan Noomi-aussien kanssa ja vitsit parilla olikin hauskaa! Älyttömän hyvä pari nuo on ja Noomi kasvaa sellaista kyytiä, ettei jää kohta juoksussakaan kakkoseksi.

No, ollaan me vähän treenailtu. Riehalle lähinnä naksuttelua kontaktista ja sivulla/edessä olemisesta. Ihan hinasen ollaan harjoiteltu paikkamakuun jaloa taitoa ja pysyyhän se siellä maassa ainakin monta sekuntia... Tuike on harjoitellut kaukojumppaa takatassu paikallaan. Vimps on on harjoittellut sympaattisena koirana olemista, se kulkee nykyään lenkeillä puolet ajasta hienossa kontaktissa kehujen ja palkan toivossa.

Rieha on ollut parina viime päivänä erityisen riehakas. Toissayönä se ei olisi malttanut nukkua ollenkaan ja heräilin vähän väliä siihen kun se joko puri jotain (sängyn jalkaa, häkkiänsä), repi jotain (mattoa, peittoa) tai haukahteli, vingahteli tai muuten vaan rymysi. Sehän on nukkunut heti luovutusiästä täysin ongelmitta 9 tunnin yöunia, joten tämä oli uutta. Aina kun heräsin niin pennun naama loisti: ihanaa että sinäkin olet hereillä! Loppuvaiheessa telkesin sen julmasti häkkiin, johon se sitten lopulta rauhoittuikin. Tänään se päätti kiivetä keittiön pöydälle ja veteli siellä mahaansa lautaselle jääneitä tortillan jämiä... Riehan emä ja isähän ovat kumpikin mestareita pöydälle kiipeämisessä, näyttää sama periytyneen ainakin tälle yksilölle hienosti... Kivaahan se on, että pentu oppii uutta, mutta tämä taito ei ole siellä toivottujen listalla...