Jäähallilla. Alettiin suoraan tekemään, mikä oli virhe Nauru. Olisi pitänyt edes vähän leikkiä tai heitellä palloa ennen treenausta. Vissiin tämä hurja parin päivän treenaamattomuus (mikä sisälsi kyllä jonkin verran sisätokoa ja yhden pienen luonnetestin), oli niin kaameaa että pieni koira ei meinannut pysyä housuissaan kun vihdoinkin pääsi treenaamaan. Siitä seurasikin kaikenlaisia mielenkiintoisia variaatioita liikkeistä...

Rakensin ruutua ja jätin T:n paikkamakuuseen. Ihan ok muuten, mutta sitten parkkiksella ollut auto lähti liikkeelle ja ajoi suht läheltä Tuikea, se oli sitten liian jännää ja nousi seisomaan. Palautin ja kävin piilossa, sen jälkeen ei mitään ongelmaa.

Sitten se ruutu. Koitin ottaa hienot valmistelevat mukaan, seuraamista kohti ruutua ja vihjesanoilla juttelua. Tuike tärpätti vieressä ja oli ihan messissä eli hyvältä vaikutti. Pysähdys ja lähetys ruutuun. Neiti sinkoaa täysiä, harhautuu puolessa välissä ja noutaa maassa olleen kuohuviinipullon korkin ja juoksee se suussa naama loistaen takaisin... Tässä vaiheessa vähän nauratti, eikun korkki pois ja uusi yritys. Tuike vissiin huomasi että minua suuresti huvitti tuo noutoyritys ja paineli taas ihan täysiä kohti ruutua ja... nouti maassa olleen kepin! Jee, hyvä koira. Kolmannella kerralla pääsi ihan ruutuun asti, kunhan pidin huolen että matkalla ei ollut lähelläkään mitään noutamisen arvoista. Sitten olikin hyviä stoppeja. Pari siirtelya tehtiin ilman lätkää, toimi hienosti.

Jättäviä peruutellen. Seisominen vähän hukassa alkuun, mutta sitten ok. Maahanmenoihin haettiin enemmän vauhtia, lyhyemmät käskyt peliin.

Noudossa tehtiin palautuksia. Alkuun erinomaisen tiiviitä, sitten tuli vähän väljyyttä. Tajusin että minun kannattaa ottaa kapula oikealla kädellä ja palkata vasemmasta, välillä nimittäin tein toisin päin ja silloin paikka katoaa kun tärpättää oikean käden perään.

Kaukkarit olivat alkuun myös aikamoinen show. Kauhea tärpätys ja hyppiminen sivulla ja maahan mentiin jo pienestä liikahduksesta. Istumaan taas ei meinannut nousta millään, joku ihme ajatuskatkos (siitä on palkattu viikonloppunakin varmaan 50 kertaa). Muistuihan se ja sen jälkeen hyvät siirtymät. Paljon ihmisiä pysähtyi katselemaan ja hyvin teki, eli saatiin oikein kivat häiriötkin päälle.