Tänään startattiin Tuiken kanssa kahdella radalla, kumpaakin tuomaroi Minna Räsänen. Ensimmäinen oli hyppyrata ja toinen normaali agilityrata. Fiilis oli tänään ihan mahtava, lähdin pitämään hauskaa ja sitä meillä olikin ja lisäksi se näkyi myös tuloksissa. Ei niistä tuloksistakaan niin väliä, pääasia oli että meillä oli ihan sairaan kivaa, Tuike paineli kuin pieni eläin ja lisäksi kuunteli ohjausta kuin unelma, joten mikäs sen parempaa.

Eka rata näytti suunnilleen tältä (10-hypyn jälkeen tuli kaksi merkkaamatonta hyppyä, se oli siis sarjaeste):
Photobucket

Rata oli oikein mukavan vauhdikas ja sujuikin tosi hyvin. Yhtään epäonnistunutta kohtaa ei oikeastaan tullut, ainoa missä olisi voinut petrata oli alku eli pistää siinä jo ihan kaikki peliin niin aika olisi varmasti parantunut. Itse pääsin ohjauksessa kunnolla vauhtiin ekan putken jälkeen ja sitten mentiinkin aikamoista haipakkaa. Ja pujottelu oli upea! Tästä jäi niin hyvä fiilis ettei pitkään aikaan, ihan ei ylletty palkinnoille, voittajalle häittiin kuitenkin vain reilu sekunti, ihanneaika alittui 9,17 sekunnilla.

Agirata näytti tältä:
Photobucket

Tässä oli noita putkiansoja aika kivasti, mutta rata oli tosi mukava. Alku meni aivan upeasti, vauhtia riitti ja T meni juuri sinne minne pyysinkin. Valitettavasti puomilla Tuikkusta alkoi epäilyttämään että onko kyseessä keinu ja teki kiellon. Sitä piti siitä vähän aikaa houkutella ennen kuin suostui tulemaan ja siinä meni sitten aikaa reilusti. Heti kun uskalsi kiivetä puomille niin paineli taas ihan täysiä, sen jälkeen pujottelussa tuli yksi virhe mutta muuten mentiin vauhdikkaasti ja hienosti loppuun saakka. Tästäkin jäi tosi hyvä mieli, tuolla vauhdilla ja draivilla ei ole kyllä ongelmia päästä palkinnoille, kontakteja pitää taas vaan treenata urakalla.

Tosi kiva päivä, saatiin ihanasti kannustusta ja kehuja radoilta, Tuike on kuulemma oikea tykki ;). Teki kyllä tosi hyvää, vähän on viime aikoina meinannut masentaa koko touhu, mutta nyt kun pidettiin hauskaa ja mentiin vaan niin kaikki meni putkeen. Oltiin ilmottauduttu myös kolmannelle radalle, mutta jätettiin se väliin keinun takia, en viitisinyr lähteä pilaamaan hyvää mieltä sen kanssa ennen kuin taas saadaan se treenatuksi kuntoon. Mutta T oli niin hieno!