Onpas pllut kiva viikko (eli vähän Kuopiossa olemista ). Tänään käytiin vielä Viherlandialla treenaamassa, huomenaamulla ajellaan taas opistolle, mutta onneksi viikonloppu tulee nopsaan.

Suunnittelin meille tälläisen radan:

Vesa ja Tuike aloittivat ensin numeroidulla radalla. Erityiskiinnitys käsiin ohjauksessa, sekä koiran lähettämiseen, sen sijaan että juostaan mukana koko ajan. Ja hienosti lähti sujumaan, kun V vaan alkoi luottamaan T:n irtoamiseen. Lopun pyörityskin sujui tosi makeasti ja sujuvasti. Loppuun vielä rata A-G, eli kunnon vauhtisuora ihan vaan revittelyn ilosta.

Viima oli mökkireissun jälkeen vähän nuupea ja sille piti välillä sanoa tosissaan että hommia pitää tehdä. Yllätyin kuitenkin miten hyvin se lopun hyppyneliössä teki, vaikka tuollaiset pienessä tilassa käännökset ja hypyt on sille vaikeita. Pienen tauon jälkeen tehtiin vielä vauhtisuoraa ja johan siinä olikin heti enemmän intoa.

Tuike teki vielä pujoa ja puomia. Puomilla on jo loistavaa edistystä nähtävillä kontakteilla, hieno homma. Vimps pujotteli myös, otettiin mukaan loppupalkka vauhdin saamiseksi ja hyvin se tuli, kunhan vaan malttoi ensin keskittyä ja tehdä loppuun saakka.