Tokoiltiin pariinkin otteeseen, ensi päivällä lähikentällä ja illalla kotikotona.

Tuike

Tunnari: Aivan SUPER! Kaksi toistoa kera liikkeenohjaajan ja kisamatkasta. Kaikki ihan nappiin, luovutusta en vielä vaadi vaan saa juosta suoraan palkalle onnessaan. Mutta nuuskiminen todella pätevää ja oma nousee varmasti!
 

Luoksetulon stopit: Namipelillä ok, maahan hieman hidas. Illalla uusinta ja ketjutusta, maahan-kutsu-seiso-palkka, seis-kutsu-maahan-palkka. Nämä oli hienot!! Selkeästi parempi fiilis illalla kuin päivällä ja tarkkaa työtä.

Liikkeestä istu: Illalla ihan sairaan hyvä, fiilis ja meno hienoa. Ihan pari kertaa tarjosi muuta.

Seuraaminen: Vähän meinaa häsätä ja paikka katoaa. Kun saa keskittymisen kohdilleen niin nättiä.

Viima

Luoksetulo: Nyt tähän supertreeni, useasti vaan ja mahdollisimman isot palkat ja hauskanpito peliin. Makkarapiilosta eteentuloja, saa ryöstää, ryysiä ja hyppiä vasten. Hyvä. Toinen millä treenattiin oli, että palkka lentää minun jalkojen välistä juuri ennen eteen tuloa. Tästä Viima tykkäsi ihan sikana ja painoi aivan täysiä. Ajattelin että ehkä jänskää jalkojen välistä menoa, mutta kaikkea muuta. Oikein kiva fiilis!

Kaukkarit: Kauempaa istu-maahan-siirtoja, tosi hienoja. Läheltä mukaan seisominen ja tekee kyllä tosi puhtaan siirtymän.

Lisäksi Viima treenasi pyörimistä vasemmalle, oikealle se osaa, mutta vasen on tosi paljon vaikeampi eli pitää opetella erikseen. Selkeästi näkee että koirallakin on toinen puoli kropasta vahvempi kuin toinen, vasemmalle pyöriminen on selkeästi hankalampaa Viimankin mielestä ja kaari isompi ja hitaampi. Mutta treenataan sekin kehonhuollon takia kuntoon, oikealle pyöriminen on vaan ollut temppu.