Tällä kertaa parivaljakko V&V treenasivat omalla kentällä Killerillä. Sinne alkoikin mukavasti varjoa kertymään kellon lähennellessä kahdeksaa, joten ihan niin kuuma ei ollut. Ryhmä oli jatko1-ryhmä, eli Vimpsille helppoa kauraa, mutta hyvä kummankin treenata perusohjauskuvioita ja motivaatiota pienellä pätkällä. Viima teki taas oikein mainiosti, vaikka sillä tuntuu enemmän motivaatio nousevan pidemmillä radoilla kun pääsee kunnolla vauhtiin. Treenit oli tälläiset, ekalla ohjelmassa mäkelät ja tokalla sitten vauhtiympyrä ja niisto 3-hypyn takaa.

Mäkelätreeni sujui tosi hyvin, Viimalla oli vauhtia ja Vesku sai pinkoa putkella ihan tosissaan että ehti mukaan. Hieman oli varastamistakin ilmassa lähdöissä. Toisaalta taas lentävät lähdöt pitivät hyvin vauhdin ja innon yllä. Ympyrätreeni putkella ja niisto sujuivat nekin tosi hyvin. Putki ei ihan hirmuisesti imenyt Viimaa, eli sinne jolkotteli niiston jälkeen ravilla, mutta sieltä taas pinkoi ulos ja 5-hypylle hyvällä laukalla.

Erikseen ottivat vielä pujottelua puolikkaalla kummaltakin puolelta sekä keinua. Kummallakin hyvä meno.

Tuike pääsi taas tekemään tokoa. Aloiteltiin metallinoudolla, into hyvä, laukalla kumpaankin suuntaan ja luovutusasentokin aikasta bueno. Sitten otettiin nokkimista ja seuraamista, joissa aika kivaa tekemistä. Ruutu rakennettiin myös ja Veskun avustuksella otettiin lähetyksiä. Eli V heitti palkan ruutuun kun stoppasin tai käskin maahan. Hienosti Tuike kyllä ruudun bongaa, muuteltiin vähän suuntia ja hyvin löytyi. Stopit ja maahanmenotkin toimi hyvin. Muutaman kerran korjasin paikkaa keskemmälle kun T alkoi hakeutua sinne reunaan missä Vesku oli. Loppuun otettiin vielä liikkuroituna liikkeestä istumista. Tämä oli taas vaikea ja maahanmenoja meinasi tulla ihan väkisinkin. Se on niin hilkulla millä äänensävyllä käskyn antaa. Mutta seuraaminen nättiä ja kontaktii hyvä tässäkin.